Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με τη νεο-ορισθείσα Αλβανίδα ΥΠΕΞ Όλτα Τζάσκα συνομίλησε ο Νίκος Δένδιας

Με τη νεο-ορισθείσα Αλβανίδα ΥΠΕΞ Όλτα Τζάσκα συνομίλησε ο Νίκος Δένδιας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Νίκος Δένδιας, Όλτα Τζάσκα, Υπουργείο Εξωτερικών,

Με τη νέα υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας, Όλτα Τζάσκα (Olta Xhaçka), μέχρι πρότινος υπουργό Άμυνας, συνομίλησε τηλεφωνικά ο Νίκος Δένδιας.

Όπως έγραψε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών στο Twitter, «επικοινώνησα με τη νεο-ορισθείσα Υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας, Olta Xhaçka, και της υπογράμμισα τη βούληση για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων και της συνεργασίας Ελλάδος Αλβανίας για την αντιμετώπιση των κοινών προκλήσεων».

Ο Όλτα Τζάσκα ανέλαβε επικεφαλής της αλβανικής διπλωματίας μετά την αιφνίδια παραίτηση του «θείου βρέφους» Γκεντ Τσάκαϊ [Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ]. Η 41χρονη Όλτα Τζάσκα είναι από την Κορυτσά.

Μέχρι το μεσημέρι της παραμονής, η κα Τσάσκα δεν είχε ακόμα αλλάξει τον λογαριασμό της στο Twitter, όπου την παρουσιάζει ως υπουργό Άμυνας.

Εντύπωση προκαλεί ότι «κοσμεί» το προφίλ της με μεγάλη φωτογραφία Αλβανών στρατιωτών που φοράνε μάσκες, μόνο που στο κέντρο μια Αλβανίδα στρατιωτικός τη φορά λάθος, ή μάλλον δεν τη φορά καθόλου. Εντάξει, μην το κάνουμε θέμα, μέχρι εκεί καταλαβαίνουν.

Σχετικά άρθρα