Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάρκος Μπόλαρης: Ο Φούχτελ παριστάνει τον κυβερνήτη αποικίας!

Μάρκος Μπόλαρης: Ο Φούχτελ παριστάνει τον κυβερνήτη αποικίας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Μάρκος Μπόλαρης, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χανς Γιοάχιμ Φούχτελ,

Η ενέργεια του Γερμανού Υφυπουργού Φούχτελ, να αποστείλει ερωτηματολόγιο στις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας, λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, παραβιάζει κάθε έννοια κρατικής κυριαρχίας της Ελλάδας και προσβάλλει τη δημοκρατική λειτουργία της χώρας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Μάρκος Μπόλαρης και συνεχίζει:

Η ενέργεια της Γερμανικής Κυβέρνησης, αφού στο όνομα αυτής ενεργεί ο κ. Φούχτελ, να αγνοήσει την θεσμική οργάνωση της Ελληνικής Πολιτείας και να απευθυνθεί στις Περιφέρειες και τους Δήμους, ζητώντας τα περιουσιακά στοιχεία των Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δεν είναι απλά προκλητική ενέργεια του δανειστή, που του οφείλουν δόσεις και σπεύδει για κατοχύρωσή τους, ή του εμπορικού αντιπροσώπου, που προωθεί τα προϊόντα της χώρας του.

Είναι ενέργεια μέλους ξένης κυβέρνησης που εκδηλώνεται με το θράσος του αποικιοκράτη, του Κυβερνήτη αποικίας, υπογραμμίζει με έμφαση ο Μάρκος Μπόλαρης και καταλήγει:

Ως τέτοια έχει την ομόθυμη καταδίκη των Ελλήνων πολιτών και πρέπει να τύχει και της ρητής και απερίφραστης απόρριψης όλων των Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων της χώρας. Αναμένεται ακόμη η αντίδραση των συναρμοδίων Υπουργών της Κυβέρνησης.

Σχετικά άρθρα