Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με τους καναλάρχες της Θεσσαλονίκης

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με τους καναλάρχες της Θεσσαλονίκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Αμανατίδης, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Θεσσαλονίκη, Πάνος Σκουρλέτης, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεόραση,

Σύσκεψη εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ με τους ιδιοκτήτες των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών της Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της ΔΕΘ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, γράφει το sirma.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ παρόντες ήταν ο Πάνος Σκουρλέτης, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ , ο Γιάννης Αμανατίδης, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, η Λίτσα Αμμανατίδου βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και ο Στράτος Κερσανίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Η πλειονότητα των τηλεοπτικών σταθμών της Κεντρικής Μακεδονίας παρευρέθηκε στη συνάντηση. Μεταξύ αυτών ήταν οι εκπρόσωποι των σταθμών Βεργίνα TV, Εγνατία, Δίον, Πέλλα, TV Χαλκιδική, Super, Euro, Europe One, Γνώμη TV και TV Θεσσαλονίκη.

Στη σύσκεψη, οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών εξέθεσαν τις απόψεις τους γύρω από το θεσμικό πλαίσιο και τα προβλήματα των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, ενώ μείζον θέμα αποτελεί η υποχρεωτική και σκανδαλώδης σύμβαση με την Digea, που της έχει παραχωρηθεί η μετάδοση του ψηφιακού σήματος, και η καταβολή ενός αβάσταχτου τιμήματος, που οδηγεί μαθηματικά τα περιφερειακά τηλεοπτικά μέσα σε άμεσο κλείσιμο.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, αφού άκουσαν τις απόψεις των ιδιοκτητών, δήλωσαν ότι θα αναλάβουν πρωτοβουλία ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

Σχετικά άρθρα