Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χρ. Γιαννούλης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν από τους πρώτους τα εμβόλια

Χρ. Γιαννούλης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν από τους πρώτους τα εμβόλια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης,

«Δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός. Δυστυχώς με 80 και 100 θανάτους καθημερινά από τον κορωνοϊό, είναι σαν να έχουμε ένα αεροπορικό δυστύχημα στη χώρα, κάθε μέρα.

»Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν από τους πρώτους τα εμβόλια, τόνισε σε συνέντευξή του ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο κ. Γιαννούλης, μιλώντας στο MEGA, πρόσθεσε ότι «Ωστόσο είναι παγίδα να δημιουργείται μια τεχνητή ευφορία ότι με την έλευση του εμβολίου λύθηκαν τα προβλήματα».

«Η πολιτεία συνεχίζει να εμπαίζει τους υγειονομικούς.

»4.000 επικουρικοί που σήμερα μάχονται στην πρώτη γραμμή δεν γνωρίζουν αν μετά από έξι μήνες θα είναι στη θέση τους», υπογράμμισε.

«Έπρεπε στον Προϋπολογισμό που ψηφίσαμε να περιλαμβάνονται και οι υπερωρίες των υγειονομικών, έπρεπε τα τεστ να είχαν γίνει καθολικά για τους περισσότερους Έλληνες και όχι να τα βάζουμε στη λοταρία, θα έπρεπε οι υγειονομικοί να έχουν ενταχθεί στα βαρέα και ανθυγιεινά», σημείωσε.

«Θα έπρεπε αυτή η χώρα να μην έχει μια αλαζονική κυβέρνηση που αδιαφορεί για τις ουσιαστικές και εποικοδομητικές προτάσεις που έχει καταθέσει και καταθέτει η αντιπολίτευση για την αντιμετώπιση της κρίσης»., δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννούλης.

Σχετικά άρθρα