Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεχίζεται το σίριαλ Κωνσταντινόπουλου – ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΣΠΑ

Συνεχίζεται το σίριαλ Κωνσταντινόπουλου – ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΣΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Σταθάκης, ΕΣΠΑ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ,

Σε απάντηση της επίθεσης που δέχτηκε από τον υπεύθυνο του τομέα Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Σταθάκη, ο υφυπουργός Ανάπτυξης έβγαλε ανακοίνωση στην οποία καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να “συντονίζει τα κομπιουτεράκια του” και να μην λογαριάζει «χωρίς τον ξενοδόχο».

Επίσης στρέφει τα βέλη του στον Γιώργο Σταθάκη τονίζοντας ότι «ελέγχεται για την αξιοπιστία του καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι αναφορικά με τα κεφάλαια προερχόμενα από το ΤΧΣ και το ΕΣΠΑ, τόσο για τη δυνατότητα άντλησης όσο και για το ύψος των κεφαλαίων, επικαλείται διαφορετικά ποσά (9 δις) από την ηγεσία του κόμματος (11,5 δις) και από άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και είναι καιρός αν μη τι άλλο να συντονίσουν τα κομπιουτεράκια τους».

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επαναλαμβάνει την πρόσκληση προς κάθε αρμόδιο στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προσέλθουν στο ΥΠΑΑΝ, ώστε η κάθε πλευρά να μιλήσει με έργα και κοστολογήσεις και να διαπιστωθεί ποιος υπόσχεται και λογαριάζει «χωρίς τον ξενοδόχο».

Επίσης καλεί την κ. Δούρου -αλλά και όποιον άλλο περιφερειάρχη ανά την Ελλάδα που ενστερνίζεται τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ περί αναθεωρήσεων του ΕΣΠΑ-, να απαντήσει ποια συγκεκριμένα έργα του ΕΣΠΑ είναι διατεθειμένη να απεντάξει για να εξασφαλίσει τα δις που υπολογίζει το κόμμα της.

Σχετικά άρθρα