Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Πόντιοι της Νυρεμβέργης ευχαρίστησαν θερμά τον Γιάννη Χρυσουλάκη «για την πολύτιμη βοήθειά του»

Οι Πόντιοι της Νυρεμβέργης ευχαρίστησαν θερμά τον Γιάννη Χρυσουλάκη «για την πολύτιμη βοήθειά του»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας, Γερμανία, Ελληνική Ομογένεια, Ιωάννης Χρυσουλάκης, Πόντιοι, Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης, Υπουργείο Εξωτερικών,

O Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης «Cardinal Bessario» (Καρδινάλιος Βησσαρίων) ευχαρίστησε θερμά τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Γιάννη Χρυσουλάκη, «για την πολύτιμη βοήθειά του και την επιχορήγηση των δύστοκων, λόγω των συνθηκών, δραστηριοτήτων» του ομογενειακού συλλόγου.

«Ο Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης, έχοντας αναλάβει τις χορηγίες υποτροφιών, εκδόσεων βιβλίων και υποστήριξης ακαδημαϊκών ερευνών περί της πολιτιστικής ταυτότητας του Ελληνισμού, εγκαρδιώθηκε θερμά» από την ανταπόκρισή της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, «η οποία απέδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον της στον απόδημο Ελληνισμό».

Ο Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την Εύα Παπαδάτου, διευθύντρια της γενικής γραμματείας, «όπως και τις συνεργάτιδες αυτής, κ.κ. Π. Καγιάφα και Μ. Τούμπη, για την υπομονή, εμπιστοσύνη και υπηρεσιακή ευθυκρισία τους, σε όλο το διάστημα του διαλόγου μεταξύ του συλλόγου μας και του υπουργείου».

Σχετικά άρθρα