Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τέρενς Κουίκ καταγγέλλει τα ιδιωτικά κανάλια για σαμποτάζ στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Ο Τέρενς Κουίκ καταγγέλλει τα ιδιωτικά κανάλια για σαμποτάζ στους Ανεξάρτητους Έλληνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Τέρενς Κουίκ,

Ο Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση, σχετικά με τα ποσοστά συμμετοχής των πολιτικών κομμάτων στις ειδησεογραφικές και ενημερωτικές εκπομπές των Πανελλαδικών καναλιών, που ανακοίνωσε το ΕΣΡ:

«Η έκθεση του ΕΣΡ ξεσκεπάζει το πολιτικό και αντιδεοντολογικό σαμποτάζ που υφίστανται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από τα Πανελλαδικά τηλεοπτικά κανάλια.

Συμμετοχή και αναφορές/ρεπορτάζ δράσεων του Κινήματός μας, στις ειδησεογραφικές και ενημερωτικές εκπομπές, που είναι κάτω και από το μισό ποσοστό του εκλογικού αποτελέσματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

ALPHA 3,7%, ANT1 3,7%, ΔΤ 2,8%, MEGA 2,7%, SKAI 4,4%, STAR 2,1%, TVMAK 6,4%

Βεβαίως, δεν θα αφήσουμε ασχολίαστα τα ποσοστά προβολής των υπολοίπων κομμάτων και πόσο μάλλον της ΝΔ σε σκανδαλώδη ύψη ή και το «σπρώξιμο» της Χ.Α. μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ.

Αναρωτιόμαστε από πού εκπορεύονται οι εντολές για την τηλεοπτική εξαφάνιση των Ανεξάρτητων Ελλήνων: Από τις διαφημιζόμενες Τράπεζες; Από την Τρόικα; Από την Κυβέρνηση; Και από τους τρεις μαζί;

Φαντάζομαι πως είναι σε όλους αντιληπτό, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρά να καταθέσουμε στη Δικαιοσύνη την σχετική έκθεση του ΕΣΡ».

Σχετικά άρθρα