Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάριος Κάτσης: Ο Γεραπετρίτης δήλωσε στη Βουλή ότι η κυβέρνηση συμψήφισε τις κυρώσεις με τα 32 δισ. (βίντεο)

Μάριος Κάτσης: Ο Γεραπετρίτης δήλωσε στη Βουλή ότι η κυβέρνηση συμψήφισε τις κυρώσεις με τα 32 δισ. (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Βουλή των Ελλήνων, Γιώργος Γεραπετρίτης, Κρατικός Προϋπολογισμός, Μάριος Κάτσης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τουρκία,

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μάριος Κάτσης, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης, κατά την ομιλία του στη Βουλή, αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση «συμψήφισε» τις κυρώσεις, που δεν έχουν επιβληθεί ακόμα στην Τουρκία, με τα 32 δισ. που θα πάρει η Ελλάδα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού.

«Συγγνώμη, αλλά ο κ. Γεραπετρίτης είπε μόλις στη Βουλή ότι δεν πήραμε κυρώσεις αλλά πήραμε δυσανάλογα παραπάνω χρήματα για το Ταμείο ανάκαμψης;

»Πως “συμψηφίζονται” η εθνική κυριαρχία με τα οικονομικά μέτρα κατά την κυβέρνηση που ως αντιπολίτευση μας κατηγορούσε για “ανταλλαγές”;», ρωτά ο βουλευτής Θεσπρωτίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κάτσης έκανε και δεύτερη ανάρτηση, με απόσπασμα σε βίντεο από την ομιλία του κ. Γεραπετρίτη, στην οποία ο υπουργός αναφέρεται ειρωνικά σε «κυρώσεις που ονειρεύεται ο κ. Τσίπρας» λες και ζητά τις κυρώσεις για όφελος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της πατρίδας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γεραπετρίτης προκαλεί στα εθνικά θέματα. Θυμάστε πώς περιόρισε την κόκκινη γραμμή μας στα έξι μίλια.

Σχετικά άρθρα