Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουίκ: Σόρος και Φούχτελ είναι αvεπιθύμητοι

Κουίκ: Σόρος και Φούχτελ είναι αvεπιθύμητοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Τέρενς Κουίκ, Τζορτζ Σόρος, Χανς Γιοάχιμ Φούχτελ,

“Φούχτελ και Σόρος είναι μη αποδεκτά ονόματα. Είναι persona non grata για τον Περιφερειακό Συνδυασμό εθνικού σκοπού “Μακεδονία Θράκη Ελλάδα μας” του οποίου είμαι επικεφαλής. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Επ’ αυτού έχω τοποθετηθεί και ως Εκπρόσωπος και ως Βουλευτής Επικρατείας”.

Την δήλωση αυτή έκανε ο Τέρενς Κουίκ και στην 2η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που πραγματοποιήθηκε στη Κομοτηνή.

Το θέμα μπήκε για συζήτηση στο Συμβούλιο, με αφορμή τη θρασύτατη επιστολή που έστειλε ο Φούχτελ στους Δήμους της Ελλάδας, ζητώντας λίστα με τα περιουσιακά τους στοιχεία.

«Ούτε που να το διανοηθούν οι Έλληνες Δήμαρχοι να ανταποκριθούν στο προκλητικό ερωτηματολόγιο που τους απέστειλε ο Φούχτελ ενεργώντας ως Κομαντατούρ, συμπεριφερόμενος ως εκπρόσωπος του 4ου Οικονομικού Ράιχ», σχολίασε ο Τέρενς Κουίκ, προσθέτοντας:

«Οφείλω να επισημάνω την εξαιρετική τοποθέτηση στο εν λόγω ζήτημα, του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη. Τύποις και ουσία απέρριψε ως Αυτοδιοίκηση το ερωτηματολόγιο Φούχτελ, ξεκαθαρίζοντας ότι συνεργάζεται και ανταποκρίνεται σε ανάλογα αιτήματα μόνο της ελληνικής κυβέρνησης».

Σχετικά άρθρα