Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δυσαρεστημένος ο Μητσοτάκης με τους «χειρισμούς» ποδηλατάδας και «βίλας» βάζει φρένο στον λαϊκισμό

Δυσαρεστημένος ο Μητσοτάκης με τους «χειρισμούς» ποδηλατάδας και «βίλας» βάζει φρένο στον λαϊκισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Στέλιος Πέτσας,

Η δεξιά ειδησεογραφική ιστοσελίδα Newsbreak υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος με τους επικοινωνιακούς χειρισμούς της ποδηλατάδας και του εξοχικού του Αλέξη Τσίπρα και για αυτό «αναλαμβάνει πλήρως τις επικοινωνιακές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης». Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με την ακόλουθη ανάρτηση, φαίνεται να είναι σφόδρα ενοχλημένος με τον λαϊκισμό, να μην επιθυμεί να ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου του κιτρινισμού αυτή την περίοδο, διότι κανείς δεν ξέρει ποιον θα πάρει και θα σηκώσει.

«Η υπόθεση με το εξοχικό του Τσίπρα στα Λεγραινά και η διαχείριση της φωτογραφίας της Πάρνηθας έχουν προκαλέσει την δυσαρέσκειά του πρωθυπουργού», γράφει η ιστοσελίδα και συνεχίζει.

«Για την πρώτη περίπτωση, δύο δημοσιογράφοι με πρόσβαση στο Μαξίμου διαβεβαίωναν στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού ότι πίσω από το εξοχικό του Τσίπρα υπάρχει “μεγάλο σκάνδαλο”.

»Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουδέποτε θέλησε να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο θέμα και ένιωθε πολύ άσχημα με την διάσταση που πήρε.

»Τώρα φαίνεται ότι γυρνάει μπούμερανγκ σε μία στιγμή που ο ΣυΡιζΑ ήταν χαμηλά στις δημοσκοπήσεις και δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης παρά την φθορά της κυβέρνησης.

»Ήδη ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να κοπεί κάθε επαφή με τον έναν εκ των δύο δημοσιογράφων, με τον οποίο μάλιστα η οικογένεια Μητσοτάκη δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις στο παρελθόν.

»Το συγκρότημα όμως που τον είχε προσλάβει τον είχε επαναφέρει στο προσκήνιο ως μέγα μητσοτακικό. Αυτό τελειώνει.

»Η δεύτερη ενέργεια του πρωθυπουργού αφορά την διαχείριση της φωτογραφίας στην Πάρνηθα.

»Ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός βγήκε και ανέλαβε την ευθύνη για το λάθος του, είχε προηγηθεί μία επικοινωνιακή εκστρατεία εκπορευόμενη μέσα από το μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που προσπαθούσε να παρουσιάσει το άσπρο – μαύρο.

»Προσπαθούσε δηλαδή να πείσει τους πολίτες ότι δεν υπήρχε τίποτα επιλήψιμο στην συγκεκριμένη φωτογραφία.

»Από σήμερα λοιπόν η διαχείριση κρίσεων και στο επικοινωνιακό κομμάτι, θα περνά απευθείας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα υπάρξουν κι αλλαγές προσώπων σε αμέσως επόμενη φάση», υποστηρίζει το Newsbreak.

Σχετικά άρθρα