Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαιωνίζει την δημαγωγία

Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαιωνίζει την δημαγωγία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Κωστής Χατζηδάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Ευθεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς υπόσχεται να διαιωνίσει την δημαγωγία, τον κρατισμό, το λαϊκισμό και όλες τις πληγές του παρελθόντος.

Ο Κωστής Χατζηδάκης σχολιάζοντας στον Βήμα FM τιε εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από την Θεσσαλονίκη τόνισε: «Φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν διδάχθηκε από το “λεφτά υπάρχουν” του 2009 και το γεγονός ότι και το ΠΑΣΟΚ τότε παγιδεύτηκε στις δημαγωγικές του προεκλογικές εξαγγελίες. Εδώ, όμως, το “λεφτά υπάρχουν” κυριολεκτικά ωχριά, αν κάποιος κάνει λεπτομερή εξέταση της κάθε εξαγγελίας”.

Όπως υπογράμμισε ο Κωστής Χατζηδάκης θέσεις εργασίας μπορούν να δημιουργηθούν μόνον όταν η Ελλάδα κερδίσει οριστικά το στοίχημα της εμπιστοσύνης και μπορέσει να προσελκύσει επενδύσεις από τον ιδιωτικό τομέα όταν “ξεπεραστεί η αμφιβολία που υπάρχει γύρω από την προεδρική εκλογή και μόνον όταν οι πολίτες στραφούν σε επιλογές ευρωπαϊκές και απαλλαγούν από επιλογές ανευθυνότητας”.

“Τότε η Ελλάδα θα απαλλαγεί από τη δημαγωγία, τον κρατισμό, το λαϊκισμό και όλες τις πληγές του παρελθόντος, αυτά που μας έφεραν μέχρι εδώ και τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς υπόσχεται να διαιωνίσει” κατέληξε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Σχετικά άρθρα