Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δούρου: Δέχθηκα απειλές για την ζωή μου

Δούρου: Δέχθηκα απειλές για την ζωή μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Για πρώτη φορά η νέα Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αποκαλύπτει ότι δέχθηκε απειλές για την ζωή της κατά την διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, επειδή, όπως εξηγεί η ίδια, πήγε κόντρα σε ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα.

«Απειλές κατά της ζωής μου, υβριστικά πανό σε γήπεδα, σεξιστικές ύβρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οπαδικά, και όχι μόνο, κέντρα συμφερόντων» καταγγέλλει η Ρένα Δούρου με συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών εξηγώντας παράλληλα ότι αυτά έγιναν γιατί «πήγα κόντρα σε ισχυρούς επιχειρηματίες».

Όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, τόνισε ότι «οι εκλογές έπρεπε να γίνουν χθες» , προσθέτοντας ότι “κάθε μέρα που περνά τούτη η κυβέρνηση των τοποτηρητών του Μνημονίου καταστρέφει τις προϋποθέσεις ανάκαμψης της χώρας.

Όσο αφορά που θα διοχετευθούν τα μεγάλα κονδύλια που διαθέτει η Περιφέρεια η Ρένα Δούρου δήλωσε: “Το «μεγάλο πορτοφόλι» το έχει, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η κεντρική εξουσία και το χρησιμοποιεί για να ελέγξει την αιρετή αυτοδιοίκηση. Μέχρι σήμερα η Περιφέρεια Αττικής έλεγε “ναι” στις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης. Πλέον η στάση αυτή είναι παρελθόν, και οι δήμοι και οι πολίτες θα βρουν στο πρόσωπο της νέας περιφερειακής αρχής συμπαραστάτη στις προσπάθειές τους για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Βέβαια τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, με την κεντρική εξουσία απέναντί μας, ωστόσο χαμένη είναι μόνο η μάχη που δεν έχει δοθεί. Και η Περιφέρεια Αττικής θα δώσει κάθε μάχη εκεί που χρειάζεται, κατά των πολιτικών λιτότητας”.

Σχετικά άρθρα