ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης πάει στη βαριά «πληγωμένη» από τον κορωνοϊό Θεσσαλονίκη

Ο Μητσοτάκης πάει στη βαριά «πληγωμένη» από τον κορωνοϊό Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίσκεψη σε δομές Υγείας και συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού ο οποίος μεταβαίνει στην πόλη το Σάββατο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, κυρίως όμως να ενημερωθεί για τις αντοχές του συστήματος υγείας το οποίο έχει πιεστεί σημαντικά από το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό θα επισκεφθεί τέσσερις δομές Υγείας θα συνομιλήσει με διοικήσεις γιατρούς και προσωπικό και εν συνεχεία θα μετάσχει σε σύσκεψη στο γραφείο του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, πέραν όμως της κατάστασης στις δομές Υγειας θα διαπιστώσει και την πορεία των μέτρων που εφαρμόζονται στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της περαιτέρω διασποράς του ιού.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού:

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του πρωθυπουργού, θα είναι το Ιπποκράτειο νοσοκομείο νωρίς το πρωί.

Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το συντονιστικό επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ στην περιοχή της Πυλαίας.

Μετά θα μεταβεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Από εκεί ο κ. Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στον Εύοσμο.

Στις 12.30 θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών στο ΥΜΑΘ, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Στις 14.00.μμ θα παραχωρήσει συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Σχετικά άρθρα