Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλιόπουλος: Και εφησυχασμένοι και προτελευταίοι στη Ν.Δ.

Ηλιόπουλος: Και εφησυχασμένοι και προτελευταίοι στη Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Νάσος Ηλιόπουλος, Νέα Δημοκρατία, Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Πέτσας, ΣΥΡΙΖΑ,

Απάντηση στις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, για την έκθεση ΟΟΣΑ.

«Θα ήταν πιο ασφαλές για τον κ. Πέτσα να απαντήσει και σήμερα, όπως αποπειράθηκε εχθές που μας είπε ότι η φωτογραφία από την Πεύκη Ηλείας προέρχεται από τοπικό πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

»Ας απαντούσε και σήμερα ότι ο ΟΟΣΑ είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.

»Θα ήταν πιο δύσκολο να τον διαψεύσει ο κ. Γκουρία.

»Όσο όμως και να προσπαθεί η αλήθεια πια δε κρύβεται.

»Η κυβέρνηση της ΝΔ έφερε τη χώρα μας στη προτελευταία θέση της ΕΕ σε δαπάνες για την υγεία μετά την έναρξη της πανδημίας.

»Και εφησυχασμένοι και προτελευταίοι».

Τι είπε ο Πέτσας

Την απάντησή του στον Αλέξη Τσίπρα, έδωσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αναφορικά με τις κατηγορίες ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση σε επιπρόσθετες δαπάνες Υγείας κατά την περίοδο της πανδημίας.

«Ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί με τα ψέμματα, τα Fake News και την επιπολαιότητα.

»Σε σημερινή δήλωσή του, αναφέρεται σε στοιχεία του ΟΟΣΑ, που δείχνουν ότι η χώρα μας είναι δεύτερη από το τέλος σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση σε επιπρόσθετες δαπάνες υγείας κατά την περίοδο της πανδημίας.

Σχετικά άρθρα