Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι χρησιμοποιήθηκαν στο Πολυτεχνείο ως κομπάρσοι σε κακοστημένη φιέστα

Αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι χρησιμοποιήθηκαν στο Πολυτεχνείο ως κομπάρσοι σε κακοστημένη φιέστα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Πολυτεχνείο, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Πρωτοφανής ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής για τους 6.000 αστυνομικούς εν μέσω πανδημίας στην Αθήνα τη μέρα του Πολυτεχνείου.

Ανακοίνωση πρωτοφανής, αν μη τι άλλο, από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, η οποία, μέσω αυτής, ασκεί δριμεία κριτική για την τεράστια διάθεση αστυνομικών δυνάμεων στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για κατασπατάληση δυνάμεων σε μια κακοστημένη φιέστα και στηλιτεύουν την απόφαση για την τεράστια κινητοποίηση εν μέσω πανδημίας.

Η ανακοίνωσή τους αναφέρει αναλυτικά:

«Η πρωτοφανής κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων -περί τις 6.000- για την περιφρούρηση των απαγορευθησών εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου και της 47ης Επετείου, δεν περιποιεί σε κανέναν τιμή και πάντως απέχει πόρρω από το να συμβαίνει σε συντεταγμένη Πολιτεία της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

»Το μήνυμα που εστάλη είναι απολύτως αναχρονιστικό.

»Παράλληλα, όλοι μας, όλοι οι εργαζόμενοι αστυνομικοί, αναρωτιόμαστε πλέον, αν η συγκεκριμένη απίστευτη κατασπατάληση δυνάμεων εν μέσω του δεύτερου κύματος του φονικού Covid-19, είναι προσφορά και συνεισφορά στην ειρήνη και στην ασφάλεια της Πολιτείας ή απλή συμμετοχή κομπάρσων σε κακοστημένη φιέστα.

»Οι πολίτες έχουν άποψη για όλα και ειρήσθω εν παρόδω θα διαφανεί ότι εν έτει 2020, αυτή η διαχείριση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

»Μη λησμονούμε, ότι όλοι μας έως πριν λίγο καιρό συμφωνούσαμε ότι τα χρόνια της Μεταπολίτευσης έλαβαν τέλος».

Σχετικά άρθρα