Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ΚΚΕ έκανε πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία (βίντεο)

Το ΚΚΕ έκανε πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αμερικανική Πρεσβεία, Βίντεο, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Πολυτεχνείο,

Η κομματική οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ οργάνωσε πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία. Οι συμμετέχοντες τήρησαν όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις αποστάσεις.

Το πανό στην κεφαλή της πορείας έγραφε: «Διεκδικούμε τα δικαιώματά τας σε ζωή, υγεία, δουλειά, τιμάμε τον Νοέμβρη, στον αγώνα», ενώ οι 200 διαδηλωτές φορούσαν μάσκες και μετά από λίγα λεπτά αποχώρησαν.

Σύμφωνα με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, από τις 15 Νοεμβρίου έως και αύριο, 18, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις από τέσσερα άτομα και άνω.

Ειδικότερα, λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν τέσσερα ή περισσότερα άτομα, από 06.00 ώρα της 15ης Νοεμβρίου έως και την 21.00 ώρα της 18ης Νοεμβρίου 2020.

Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:

– διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ στα νομικά πρόσωπα και 3.000 ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και

– διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

Παράλληλα, έχει διακοπεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας έως το Χίλτον, καθώς και στα δύο ρεύματα της οδού Πατησίων, από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας έως την Ομόνοια.

Σχετικά άρθρα