ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης σε Μητσοτάκη: Διώξε τον διοικητή του «Σωτηρία», λέει ψέματα για τις ΜΕΘ

Πολάκης σε Μητσοτάκη: Διώξε τον διοικητή του «Σωτηρία», λέει ψέματα για τις ΜΕΘ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Τασούλας, ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), Νοσοκομείο Σωτηρία, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Συνέχεια στην πολιτική κόντρα, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητρσοτάκη και τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, δίνει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

ο Π. Πολάκης πήγε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ώστε να διαπιστώσει τη λειτουργικότητα των ΜΕΘ που έγιναν δωρεά από τη Βουλή, απαντώντας στον πρόεδρο της, Κώστα Τασούλα.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δήλωση μέσα από το νοσοκομείο «Σωτηρία», τονίζοντας ότι διαπίστωσε με τα ίδια του τα μάτια πως σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται δύο υπομονάδες, στις οποίες νοσηλεύονται 15-16 ασθενείς.

«Οι υπομονάδες 3 και 4 με συνολική χωρητικότητα 25 κλινών δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού», σημειώνει ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού που φροντίζει τους ασθενείς των δύο υπομονάδων που βρίσκονται σε λειτουργία «είναι μετακινημένοι είτε μέσα από το “Σωτηρία”, είτε από άλλα νοσοκομεία».

«Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριε Τασούλα, εγώ ήρθα να τη διαπιστώσω με τα μάτια μου.

»Περιμένω τη δημόσια συγγνώμη σας», καταλήγει στη δήλωσή του ο Παύλος Πολάκης, ενώ έγραψε στην ανάρτηση του κάτω από το βίντεο:

«Επειδή εγώ ο,τι λέω το κάνω !

»Κύριε Τασούλα για σας !!

»Ο,τι έγραψα ισχύει μέχρι κεραίας! Μίλησα με γιατρους (που ορισμένοι ήρθαν και χτες με μετακίνηση) και τα επιβεβαίωσαν !

»ΥΓ .Ααα και να μην το ξεχάσω, Κυριακο Μητσοτακη ΔΙΩΞΕ το διοικητή, όπως είπες το μεσημέρι, πως θα κάνεις αν λέει ψέμματα. ΛΕΕΙ!!».

Σχετικά άρθρα