Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φλερτ Τσίπρα – Τζιτζικώστα κόντρα στον Σαμαρά

Φλερτ Τσίπρα – Τζιτζικώστα κόντρα στον Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αμφίπολη, Αντώνης Σαμαράς, Απόστολος Τζιτζικώστας, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Θεσσαλονίκη,

Όταν ανέβηκε ο Αντώνης Σαμαράς στην ΔΕΘ, εκτός από το γεγονός ότι δεν συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας το θέμα που κυριάρχησε ήταν η ψυχρή, ψυχρότατη χειραψία του με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, μετά από παρότρυνση των παρευρισκομένων μάλιστα.

Σήμερα που ανέβηκε ο Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ όχι μόνο συναντήθηκαν αλλά τα χαμόγελα και το χαλαρό πνεύμα άψογης συνεννόησης ήταν κάτι παραπάνω από θερμό.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρώτος που τον είχε ενημερώσει για την Αμφίπολη πριν από έναν χρόνο ήταν ο Απόστολος Τζιτζικώστας, οποίος και τον ενημέρωνε ανελλιπώς όλο αυτό το διάστημα.

Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε την πρόθεσή του να επισκεφθεί τα αρχαιολογικά ευρήματα στον τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη Σερρών το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας υπογράμμισε πως η Περιφέρεια έδωσε το ποσό των 100.000 ευρώ για να συνεχιστούν οι εργασίες δηλώνοντας προσκαλώντας μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα να πάνε μαζί.

Σχετικά άρθρα