Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης κατά Τασούλα: Λέτε αισχρά ψέματα για τις ΜΕΘ

Πολάκης κατά Τασούλα: Λέτε αισχρά ψέματα για τις ΜΕΘ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κώστας Τασούλας, ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), Νοσοκομείο Σωτηρία, Παύλος Πολάκης, Πρόεδρος της Βουλής, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, καταγγέλλει τον Κώστα Τασούλα πως είπε ψέματα αναφορικά με την κατάσταση στο νοσοκομείο Σωτηρία και τη διαθεσιμότητα σε ΜΕΘ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΚΥΡΙΕ Τασουλα ,σας λέω ΕΥΘΕΩΣ ΨΕΥΤΗ για αυτά που είπατε στη Βουλή πριν λίγο!! Η σημερινή κατάσταση στο Σωτηρία είναι η εξης και ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ» γράφει ο Παύλος Πολάκης και εν συνεχεία απαριθμεί τα εξής:

«Ως κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 38 κρεββατια ΜΕΘ-ΜΑΦ, κατανεμημένα σε τρεις μονάδες (18 παραπάνω από αυτά που παραλάβαμε από εσάς το 2015):

»-ΜΕΘ-Πανεπ Πνευμον(Διευθυντρια κυρία Κουτσούκος):12 κρεββατια ,γεμάτα σήμερα από ασθενείς κοβιντ

»-ΜΑΦ Κέντρου Αναπνευστικής Ανεπάρκειας(ΚΑΑ):16 κρεββατια ,γεμάτα σήμερα από ασθενείς κοβιντ

»-ΜΕΘ Κέντρου Αναπνευστικής Ανεπάρκειας (ΚΑΑ) 10 κρεββατια γεμάτα σήμερα από ασθενείς κοβιντ.

»ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!».

«Η Βουλή έφτιαξε 50 κρεβάτια με χρήματα του προϋπολογισμού τους δηλαδή του Ελληνικού λαου ! Κατανεμημένα σε 4 υπομονάδες , δυο των 12 κρεββατιων και 2 των 13 κρεβατιων.

»ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ,μέχρι χθες το βράδυ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ η μια υπομοναδα (η ΜΕΘ2) με 12 κρεββατια ,στελεχωμένη ΜΟΝΟ από μετακινήσεις προσωπικου και που και αυτά τα κρεββατια είναι γεμάτα με ασθενείς κοβιντ!!!!!!

»Σήμερα μαθαίνω προσπαθείτε να ανοίξει άλλη μια υπομοναδα(η ΜΕΘ1 ) ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ,

»Άρα λέτε ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ,όταν από την έδρα του προέδρου της Βουλης λέτε ανερυθριαστα πως είναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ και τα πενήντα κρεβατια!!!!

»Δεν καλύπτεται με ΨΕΥΔΗ ,η διαχειριστική σας ανεπάρκεια ΚΑΙ στο υγειονομικό σκέλος της διαχείρισης της Πανδημιας!!!» αναφέρει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Σχετικά άρθρα