Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια μέτρα ανακοίνωσε στη Βουλή ο Μητσοτάκης

Ποια μέτρα ανακοίνωσε στη Βουλή ο Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Πλειστηριασμοί Ακινήτων, Πλειστηριασμός Πρώτης Κατοικίας,

Οικονομική ενίσχυση για τα αδύναμα νοικοκυριά και παράλληλα ρύθμιση για την αναστολή των πλειστηριασμών προανήγγειλε στην τριτολογία του στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ειδικότερα σωστή την πρόταση του κ. Βελόπουλου για αναστολή πλειστηριασμών και δήλωσε ότι βεβαίως και θα υπάρξει με σχετική ρύθμιση την οποία θα φέρει το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στην πρόταση Τσίπρα για οικονομική ενίσχυση των πιο αδύναμων νοικοκυριών και δήλωσε: «Θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση των πιο αδύναμων νοικοκυριών.

»Το πόσα χρήματα θα δώσουμε, το που θα δώσουμε, το πόσο θα δώσουμε, είναι κάτι το οποίο θα εξειδικευτεί από το οικονομικό επιτελείο.

»Από τη στιγμή όμως που η ταμειακή δυνατότητα υπάρχει και αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν νοικοκυριά, τα οποία μπορεί για οποιοδήποτε λόγο να έχουν μείνει έξω από το πλαίσιο προστασίας, το οποίο έχουμε θεσπίσει, που χρειάζονται μία ειδική στήριξη, η κυβέρνηση θα σταθεί -όπως το έχει κάνει μέχρι σήμερα- δίπλα στους συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν περισσότερο ανάγκη».

Σχετικά άρθρα