Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Καλωσορίζουμε τον εξαφανισμένο Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια

ΣΥΡΙΖΑ: Καλωσορίζουμε τον εξαφανισμένο Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Κικίλιας, Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Υγείας,

Στην παρθενική του εμφάνιση μετά 8 μήνες πανδημίας, δεν βρήκε μισή λέξη να πει για την εγκληματική αδράνεια της κυβέρνησης» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – Πρ. Συμμαχία για τη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Υγείας.

Και σημειώνει το κόμμα της Κουμουνδούρου:

«Οποιαδήποτε συσχέτιση της παρουσίας του άρον – άρον μετά την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για υπουργό υγείας κοινής αποδοχής είναι απολύτως συμπτωματική».

Όπως αναφέρεται στο σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Β. Κικίλια:

Καλωσορίζουμε τον εξαφανισμένο Υπουργό Υγείας που μετά από 8 μήνες πανδημίας, βγήκε επιτέλους σήμερα στην ενημέρωση των πολιτών.

Οποιαδήποτε συσχέτιση της παρουσίας του άρον – άρον μετά την πρόταση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Τσίπρα για υπουργό υγείας κοινής αποδοχής είναι απολύτως συμπτωματική.

Όπως και το άγχος του να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και όχι να παρουσιάσει έστω και τώρα κάποιο σχέδιο ενίσχυσης του ΕΣΥ.

Στην παρθενική του εμφάνιση μετά 8 μήνες, δεν βρήκε μισή λέξη να πει για την εγκληματική αδράνεια της κυβέρνησης:

Για τη μείωση αντί για αύξηση του προσωπικού που υπηρετεί στο ΕΣΥ κατά 6.000 ανθρώπους σε σχέση με το 2019 που δεν υπήρχε πανδημία.

Για την ασφυξία των νοσοκομείων και των ΜΕΘ.

Για την πρωτοφανή ανεπάρκεια, ακόμα και στις 50 ΜΕΘ που δώρισε η Βουλή, να λειτουργούν μόλις οι 9 λόγω έλλειψης προσωπικού.

Για τις ατέλειωτες παλινωδίες και αντιφάσεις, για τον ομολογημένο εφησυχασμό της κυβέρνησης.

Και τίποτα φυσικά για τα πρακτικά της Επιτροπής που η κυβέρνησή του συνεχίζει να κρύβει.

Ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος υπουργός, βγήκε μόνο να μας πει ότι αυτός και ο κ. Μητσοτάκης τα έχουν κάνει όλα καλά, αλλά δεν είπε κουβέντα για το πώς φτάσαμε στο σημερινό αδιέξοδο.

Δεν περιμέναμε βέβαια και κάτι άλλο. Έχουν σπαταλήσει τόσους μήνες σε δημιουργική λογιστική, που πια δυστυχώς ξεπερνιέται από τη δραματική πραγματικότητα και σε εκστρατείες αυτοθαυμασμού, που οδήγησαν στα καθημερινά πλέον αρνητικά ρεκόρ και στην απόγνωση τους ανθρώπους του ΕΣΥ.

Σχετικά άρθρα