Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Τι είναι ο Τσίπρας και απαιτεί κάλυψη; Ο Σωτήρας ή ο Κάστρο;”

“Τι είναι ο Τσίπρας και απαιτεί κάλυψη; Ο Σωτήρας ή ο Κάστρο;”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ΝΕΡΙΤ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,

Καλά κρατεί η κόντρα Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝΕΡΙΤ των εμφανίσεων που θα πραγματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ .

«Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Ο Σωτήρας του κόσμου. Τι είναι, ο Κάστρο, να μιλάει οκτώ ώρες και να τον καλύπτουμε με 6καμερο;», είπε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη. «Όλοι οι άλλοι λογικοί άνθρωποι έκριναν ότι έπρεπε να μιλήσουν μια ώρα, τι θέλει ο κ. Τσίπρας; Να μουρλάνει τον κόσμο το Σαββατοκύριακο στα ‘θα’;», συμπλήρωσε.

Σχετικά δε με τις καταγγελίες του Πάνου Σκουρλέτη περί κυβερνητικής παρέμβασης στη ΝΕΡΙΤ, η κ. Βούλτεψη επανέλαβε πως δεν υπήρξε καμία παρέμβαση, προσθέτοντας πως τα μόνα κόμματα που διαμαρτυρήθηκαν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή.

«Από τη μια ο εκπρόσωπός του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη ΝΕΡΙΤ και απο την άλλη τηλεφωνεί στα στελέχη της ΝΕΡΙΤ και ζητά κάμερες και συνεργεία. Από εκεί να καταλάβετε τι θα γίνει και με τα ‘θα’ του κ. Τσίπρα και την κρυφή του ατζέντα», συμπλήρωσε.

Από πλευράς του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για «θεσμική εκτροπή» και «μαύρο στη δημοκρατία».

«Αυτό που διέπραξε η κ. Βούλτεψη ως εκπρόσωπος του καθεστώτος είναι το ήθος της δημοκρατίας που πρεσβεύουν», συνέχισε, καταγγέλλοντας εκ νέου πως τα όσα συνέβησαν ήταν αποτέλεσμα απόφασης της κυβέρνησης και όχι της ΝΕΡΙΤ.

Σχετικά άρθρα