Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Η κυβέρνηση των «αρίστων» συνεχίζει να αυτογελοιοποιείται

Τσίπρας: Η κυβέρνηση των «αρίστων» συνεχίζει να αυτογελοιοποιείται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Νίκη Κεραμέως, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας εξαπολύει οξεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, με αφορμή το τεχνικό πρόβλημα της πλατφόρμας Cisco για την τηλεκπαίδευση, ενώ απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως «δεν μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των ανθρώπων, γιατί είναι πολύ μακριά από την καθημερινότητα και τη ζωή τους», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Η κυβέρνηση των «αρίστων» και του «επιτελικού κράτους» συνεχίζει να αυτογελοιοποιείται.

»Μετά τις μάσκες- τεντόπανα στα σχολεία, τώρα αποδεικνύουν την ανικανότητά τους και στην αδυναμία τους να οργανώσουν την τηλεκπαίδευση, αφού επί τόσους μήνες δε φρόντισαν να ετοιμάσουν τίποτα άλλο παρά την αυτοπροβολή τους στα αδρώς επιχορηγούμενα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα.

»Έτσι, σήμερα η πλατφόρμα της τηλεκπαίδευσης που τόσο πολύ διαφήμιζε η Υπουργός Παιδείας, ως απόδειξη ετοιμότητας σε ενδεχόμενο νέο lockdown, έπεσε λίγα μόλις λεπτά αφότου άνοιξε, παρά τις αστείες συστάσεις στους πολίτες να μη μπαίνουν στα social media και στις πλατφόρμες streaming τις ώρες αιχμής, για να αντέξει το δίκτυο».

Σχετικά άρθρα