Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Το μόνο «αστείο» κ. Πέτσα, είναι οι γελοίες δικαιολογίες «κάλυψης» της κ. Κεραμέως

ΣΥΡΙΖΑ: Το μόνο «αστείο» κ. Πέτσα, είναι οι γελοίες δικαιολογίες «κάλυψης» της κ. Κεραμέως
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκη Κεραμέως, Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Πέτσας, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας με απύθμενο θράσος χαρακτήρισε “αστείο” το αυτονόητο αίτημα για παραίτηση της κας Κεραμέως, μετά το νέο φιάσκο με την τηλεκπαίδευση», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμπληρώνει ότι:

«Τα μόνα που θα ήταν αστεία, αν δεν ήταν τραγικά για χιλιάδες οικογένειες μαθητών είναι:

»- η απίστευτη ολιγωρία επί 8 μήνες, παρά τις προειδοποιήσεις, στην προετοιμασία της τηλεκπαίδευσης, αφού το δεύτερο κύμα της πανδημίας ήταν δεδομένο.

»- η άρνηση δωρεάν προμήθειας με τεχνικό εξοπλισμό των μαθητών, με αποτέλεσμα οικογένειες να αναγκάζονται σε δυσβάσταχτα έξοδα για να ανταπεξέλθουν ταυτόχρονα σε τηλεργασία και τηλεκπαίδευση.

»- οι πρωτοφανείς παλινωδίες της κυβέρνησης που το πρωί επιχειρηματολογούσε γιατί δεν θα κλείσουν τα σχολεία και το βράδυ ανακοίνωνε το κλείσιμό τους.

»- η ασύστολη προχειρότητα και ανικανότητα του «επιτελικού κράτους» να κάνει έστω μία δοκιμή της πλατφόρμας πριν την επίσημη έναρξη λειτουργίας και να έχει έστω ένα plan Β.

»- οι μάσκες «αλεξίπτωτα» που μοίρασαν στους μαθητές, αφού πρώτα αρνούνταν να τους τις χορηγήσουν».

«Με λίγα λόγια, το μόνο που είναι αστείο κ. Πέτσα, είναι οι γελοίες δικαιολογίες για να καλύψετε την υπουργό που με τις παλινωδίες της περνά κάθε μέρα σαν οδοστρωτήρας πάνω από τη δημόσια Παιδεία», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχετικά άρθρα