Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Η δημοκρατία δεν θα μπει σε καραντίνα κ. Μητσοτάκη

Τσίπρας: Η δημοκρατία δεν θα μπει σε καραντίνα κ. Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βουλή των Ελλήνων, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Με σαφείς αιχμές σχολιάζει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αναβολή της συζήτησης στη Βουλή την Παρασκευή, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων περιορισμού. Κάνοντας λόγο για «φίμωτρο» στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ο κ. Τσίπρας θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη Τύπου υπό το βάρος των ραγδαίων εξελίξεων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, η ανάρτηση

«Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

»Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας.

»Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown.

Σχετικά άρθρα