Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζέφρι Πάιατ: Συζητήσαμε με υπουργό Δένδια «τα πολλά κοινά μας συμφέροντα»

Τζέφρι Πάιατ: Συζητήσαμε με υπουργό Δένδια «τα πολλά κοινά μας συμφέροντα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νίκος Δένδιας, Τζέφρι Πάιατ, Υπουργείο Εξωτερικών,

Την ευχαρίστησή του εξέφρασε, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Τζέφρι Πάιατ για τη συνάντησή του με τον Νίκο Δένδια, το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στη χώρα μας συζήτησε με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών «τα πολλά κοινά μας συμφέροντα, συμπεριλαμβανομένης της διευρυμένης MDCA (σ.σ. αμυντικής συμφωνίας) και της κοινής μας ατζέντας στα Βαλκάνια», όπως αναφέρει στο tweet του.

Ο Αμερικανός Πρεσβευτής δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά να χαιρετήσει τον ρόλο της Ελλάδας «ως πυλώνα σταθερότητας» και την αποφασιστικότητά της να εξεύρει διπλωματικές λύσεις στις εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Συναντήθηκα με τον Πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, με τον οποίο συζητήσαμε για τις σχέσεις Ελλάδος – Ηνωμένων Πολιτειών, τα περιφερειακά ζητήματα και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε νωρίτερα, σε δικό του tweet, ο Νίκος Δένδιας.

Σχετικά άρθρα