Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παππάς κονιορτοποίησε τον Καραμανλή: «270 λεωφορεία και τρόλεϊ “κάθονται”» (βίντεο)

Ο Παππάς κονιορτοποίησε τον Καραμανλή: «270 λεωφορεία και τρόλεϊ “κάθονται”» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Βίντεο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κώστας Καραμανλής, Λεωφορεία, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Νίκος Παππάς, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τρόλεϊ, Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,

«270 λεωφορεία και τρόλεϊ “κάθονται” στα αμαξοστάσια. Με μικροεπισκευές και οδηγούς μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο», δήλωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς, στο περιστύλιο της Βουλής, για την κατάσταση που επικρατεί στα ΜΜΜ και με αφορμή την πρωινή του επίσκεψη στα αμαξοστάσια του ΟΣΥ.

«Οι ευθύνες και η αμέλεια σε σχέση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι εγκληματικές.

»Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, 270 οχήματα με μικρές επιδιορθώσεις μπορούν να βγουν στον δρόμο.

»Άλλα οχήματα είναι έτοιμα και περιμένουν οδηγούς για να μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, ο οποίος δικαιούται να απαιτεί μια αξιόπιστη υπηρεσία από τις δημόσιες μεταφορές.

»-Πρέπει άμεσα να αρθούν οι αποσπάσεις οδηγών και μηχανικών από πολιτικά, βουλευτικά και υπουργικά γραφεία.

»-Πρέπει να επισκευαστούν πάρα πολύ γρήγορα τα σχεδόν 300 οχήματα, τα οποία μπορούν με μικρές επιδιορθώσεις να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό.

»-Πρέπει να γίνει ένας γρήγορος διαγωνισμός – προκήρυξη για να προσληφθεί το απαραίτητο προσωπικό, οδηγοί και μηχανικοί, με διαδικασίες ΑΣΕΠ, αντικειμενικά κριτήρια και διακομματικό έλεγχο και,

»-Πρέπει να επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τα 750 λεωφορεία, τον οποίο χωρίς κανένα λογικό λόγο ακύρωσε ο κ. Καραμανλής».

Σχετικά άρθρα