Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο πλευρό Μακρόν ο Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ) στην Ελλάδα: «Θα συνεχίσουμε τη μάχη για την ελευθερία και τη λογική»

Στο πλευρό Μακρόν ο Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ) στην Ελλάδα: «Θα συνεχίσουμε τη μάχη για την ελευθερία και τη λογική»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Γαλλική Πρεσβεία, Ελευθεροτεκτονισμός, Εμανουέλ Μακρόν, Ισλαμιστές, Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ), Τζιχαντιστές,

Με τον Εμανουέλ Μακρόν συντάσσεται ο ΑΑΣΤ (Αρχαίος και Αποδεδειγμένος Σκωτικός Τύπος) της Ελλάδας, οι ανώτεροι βαθμοί του Ελευθεροτεκτονισμού, όπως προκύπτει από ανάρτηση σε επίσημη ιστοσελίδα του Τάγματος, Herald of the High Degrees of Freemasonry, στο Facebook.

Ο Σκωτικός Τύπος θεωρείται το «οχυρό» του Ορθού Λόγου, του Διαφωτισμού και του Ελληνικού Πολιτισμού όπως αυτός γονιμοποίησε τον ελληνορωμαϊκό κι αργότερα δυτικό πολιτισμό.

Η νόμιμη και κανονική διοίκηση του Σκωτικού Τύπου, που εδρεύει στην οδό Σουρμελή 2, δίπλα στο Μέγαρο της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος (Αχαρνών), που εκπροσωπεί την αφρόκρεμα του ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού και συνδέεται με το μητρικό Ύπατο Συμβούλιο της Νότιας Δικαιοδοσίας των ΗΠΑ, αναδημοσίευσε, ασχολίαστη, ανάρτηση της Γαλλικής Πρεσβείας στην Κύπρο με απόσπασμα της ομιλίας του Γάλλου προέδρου και τη λεζάντα:

«Θα συνεχίσουμε τη μάχη για την ελευθερία και τη λογική, των οποίων είστε πλέον το πρόσωπο. […] Γιατί στη Γαλλία, καθηγητά, τα Φώτα δεν σβήνουν ποτέ».

Ο Σκωτικός Τύπος, όπως είναι γνωστό στους φιλίστορες, στα περισσότερα από 200 χρόνια της συγκρότησής του, υπερασπίζεται στην πρώτη γραμμή τη Λογική και την Ελευθερία, μέλη του ηγήθηκαν μεγάλων εθνικοαπελευθερωτικών και κοινωνικών επαναστάσεων σε Ευρώπη και Αμερική και αυτός είναι ο λόγος που οι Ελευθεροτέκτονες συκοφαντήθηκαν από τις τυραννίες και τις θεοκρατίες.

Δείτε την ανάρτηση στη σελίδα του Σκωτικού Τύπου:

Η σελίδα του Σκωτικού Τύπου στο Facebook: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα