ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Μητσοτάκης και Κεραμέως δεν μπορούν να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα

Αντώναρος: Μητσοτάκης και Κεραμέως δεν μπορούν να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για «μπάχαλο» στα σχολεία κάνει λόγο ο Ευάγγελος Αντώναρος αυτή τη φορά με αφορμή την απόφαση να χρησιμοποιούνται από τους μαθητές μάσκες και κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Μιλά για κυβέρνηση ανικάνων και σημειώνει πως οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο να φορούν μάσκα οι μαθητές και κατά της διάρκειας της γυμναστικής γίνεται τη στιγμή που δεν έχουν καν παραλάβει τις δωρεάν μάσκες όλα τα σχολεία της χώρας.

Δεν διστάζει να μιλά για ασυναρτησίες ενώ για την υπουργό Παιδείας και τον πρωθυπουργό σημειώνει πως «δεν μπορούν να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα».

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Είχανε δεν είχανε τα ξανακάνουν μπάχαλο στα σχολεία οι της κυβέρνησης των ανικάνων, συγγνώμη των “αρίστων” ήθελα να πω.

»Εδώ δεν έχουν καλά καλά παραλάβει τις δωρεάν μάσκες τα μισά σχολεία της χώρας κι αρχίζει ηλίθια συζήτηση για το “διάλειμμα μάσκας” και για το αν πρέπει να φορούν οι μαθητές μάσκα κατά τη διάρκεια του μαθήματος της γυμναστικής.

»Θα ερωτηθούν, λέει, οι ειδικοί, να εκφράσουν γνώμη. Ποιοι ειδικοί;

»Αυτοί (η μάλλον οι περισσότεροι από αυτούς) που τον τελευταίο καιρό εξαφανίσθηκαν από τις μικρές οθόνες… μήπως και ξεχασθούν οι ασυναρτησίες που σέρβιραν κατά καιρούς στους Έλληνες πολίτες.

»Όσο για τις μάσκες κατά την άθληση, ε αυτά ούτε στο Ιράν δε γίνονται.

»Αλλά θα μου πείτε τώρα τι ψάχνω να βρω.

»Η Υπουργός Παιδείας κι ο πρωθυπουργός που την υπερπροστατεύει δεν μπορούν να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα.

»Τι να σου κάνουν στα σχετικά πιο δύσκολα θεματάκια;».

Σχετικά άρθρα