Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προκλητικοί μέχρι τέλους Λαγός και Παναγιώταρος

Προκλητικοί μέχρι τέλους Λαγός και Παναγιώταρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Γιάννης Λαγός, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ηλίας Παναγιώταρος, Ναζί, Νεοναζί, Χρυσή Αυγή,

Το παραλήρημα των μελών της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται με τον Γιάννη Λαγό να διατηρεί την επιθετική στάση του και να ανακοινώνει πως την επόμενη εβδομάδα θα προσφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Μάλιστα κατά δήλωσή του ο επικαλεστεί και την πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Αδαμαντίας Οικονόμου!

Ο Γιάννης Λαγός με επίσημη δήλωσή του είπε χαρακτηριστικά:

«Μετά το πέρας της “δίκης” δηλώνω ότι θα προασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου δια παντός νομίμου τρόπου τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

»Ανακοινώνω ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδος προσφεύγω στο ευρωπαϊκό δικαστήριο διότι παραβιάστηκε και το τεκμήριο αθωότητας μου αφού δεν υπάρχει αμετάκλητη απόφαση.

»Ήδη κατέθεσα αγωγές κατά τηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων που προσέβαλαν αυτό το κεκτημένο δικαίωμα του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού και της ΕΣΔΑ.

»Στην διαδικασία ενώπιον του ευρωπαϊκού δικαστηρίου θα επικαλεστώ την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και την μαρτυρία της καθώς έχω δικαίωμα που ουδείς μπορεί να μου στερήσει».

Αμετανόητος ο Παναγιώταρος

Αμετανόητος και προκλητικός εμφανίζεται σε παραλήρημα του λίγο πριν οδηγηθεί στη φυλακή για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Ο καταδικασθείς για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, κάνει λόγο για τη «μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» και προσθέτει ότι όλα όσα συνέβησαν «είχαν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τις ψήφους.

»Δεν είχαν να κάνουν ούτε με πράξεις βίας, ούτε με ζητήματα ιδεολογίας».

Τέλος κλείνει το παραλήρημα του με μία ευχή-πρόκληση λέγοντας:

«Εύχομαι κάποιοι άλλοι να κάνουν τη δουλειά καλύτερα απ’ ότι την κάναμε εμείς μπας και ελευθερωθεί αυτός ο τόπος».

Αναλυτικά το παραλήρημα του Ηλία Παναγιώταρου:

«Μόλις έλαβε τέλος. Έπεσε η αυλαία στη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

»Όλα όσα συνέβησαν σε αυτό το δικαστήριο είχαν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τις ψήφους.

»Δεν είχαν να κάνουν ούτε με πράξεις βίας, ούτε με ζητήματα ιδεολογίας.

»Για τις ψήφους και μόνο για τις ψήφους, διεφθαρμένοι πολιτικοί και παραδικαστικοί κύκλοι, φρόντισαν αυτοί οι οποίοι πραγματικά όρθωναν τη φωνή τους για εθνικά ζητήματα, για πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, να μην μπορούν να μιλήσουν.

»Με τη σημερινή πράξη το μόνο που κατάφερε το σύστημα είναι ν’ αφυπνίσει τους απανταχού εθνικιστές πατριώτες και όλους όσους θέλουν το καλό της πατρίδος και ειλικρινά από τα βάθη της ψυχής μου, εύχομαι κάποιοι άλλοι να κάνουν τη δουλειά καλύτερα απ’ ότι την κάναμε εμείς μπας και ελευθερωθεί αυτός ο τόπος.

»Καλή δύναμη, πίστη στον Θεό και όλα θα πάνε καλά».

Σχετικά άρθρα