Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ράπισμα στον Κυπριανού του ΑΚΕΛ από την κυπριακή Προεδρία: «Διάβασε προσεκτικά τον Κοτζιά»

Ράπισμα στον Κυπριανού του ΑΚΕΛ από την κυπριακή Προεδρία: «Διάβασε προσεκτικά τον Κοτζιά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Κυριάκος Κούσιος, Νίκος Αναστασιάδης, Νίκος Κοτζιάς, Τουρκία,

Με γραπτή απάντηση, του Κύπριου Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Κούσιου, απάντησε στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού η κυπριακή κυβέρνηση, σε σχέση με την κατάρρευση των συνομιλιών στο Κραν Μοντανά.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, παραπέμπει στον πρώην Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, όσους επικαλούνται τουρκικά αφηγήματα. 

Όπως αναφέρει στη γραπτή δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, «για όσους ακόμη συνεχίζουν να αμφισβητούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εξακολουθούν να του επιρρίπτουν ευθύνες για την κατάρρευση των συνομιλιών στο Κραν Μοντανά, επικαλούμενοι μάλιστα τουρκικά αφηγήματα, καλό είναι να διαβάσουν προσεκτικά τα όσα έγραψε σήμερα ο τέως Υπουργός Εξωτερικών, της Κυβέρνησης Τσίπρα, κ. Νίκος Κοτζιάς».

Παράλληλα, ο κ. Κούσιος, υπενθυμίζει πως «ο κ. Κοτζιάς εκπροσωπούσε την Ελλάδα στο Κραν Μοντανά και ήταν παρών σε όλες τις συναντήσεις με τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών κ. Μεβλούτ Τσαβούσογλου».

Διαβάστε σχετικά: Νίκος Κοτζιάς: Μέτωπο στήριξης του τουρκικού εθνικισμού σε Αθήνα και Λευκωσία – Στις 29/10 αποκαλύπτω

Σχετικά άρθρα