Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπίρτζης: Η κυβέρνηση εργαλειοποιεί τον κορωνοϊό για εξυπηρέτηση συμφερόντων

Σπίρτζης: Η κυβέρνηση εργαλειοποιεί τον κορωνοϊό για εξυπηρέτηση συμφερόντων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τουρκία, Χρήστος Σπίρτζης,

Στην κάμερα του TheCaller WEB TV μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.

Αρχικά για τα Ελληνοτουρκικά, ο κ. Σπίρτζης τόνισε πως «έχει καθυστερήσει η προσπάθεια εύρεσης κοινής γραμμής και στρατηγικής απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις με ευθύνη της κυβέρνησης».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ από τη μια πλευρά και η αδιαφορία από την άλλη πλευρά της κυβέρνησης «δείχνει στην πράξη ποιος μπορεί και πως θέλει να υπάρχει εθνική ομοψυχία και ομοφωνία».

Για την προοπτική προσφυγής στη Χάγη, ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι είναι στο τραπέζι, εξηγώντας πως «όταν μια χώρα γειτονική, θέλεις να συνεργαστείς μαζί της αλλά έχεις διαφωνίες σε θέματα που αναγνωρίζουν και οι δυο πλευρές ότι υπάρχει διαφωνία, προφανώς μπορείς να προσφύγεις στη Χάγη».

Για την πανδημία του κορωνοϊού και την διαχείρισή της από την κυβέρνηση υποστήριξε πως «οι επιστήμονες τα έλεγαν εδώ και έναν μήνα για το τι θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου».

Παράλληλα, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «με το lockdown ο ελληνικός λαός κέρδισε τη μάχη», αλλά πλέον «η κυβέρνηση έχει βαριές ευθύνες στη διαχείριση της πανδημίας».

Έψεξε μάλιστα την κυβέρνηση για το γεγονός ότι τα καταστήματα εστίασης κλείνουν 12 η ώρα, όπως και τα περίπτερα, σχολιάζοντας -παράλληλα- ότι «δεν υπάρχουν ανοιχτά μυαλά στην κυβέρνηση, θέλουν δογματικά να υπηρετούν».

Σχετικά άρθρα