Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τατσόπουλος είναι ΣΥΡΙΖΑ στον… Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Τατσόπουλος είναι ΣΥΡΙΖΑ στον… Πρόεδρο της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πέτρος Τατσόπουλος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ξεκαθάρισε σήμερα ότι στο θέμα της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα ψηφίσει «ό,τι και ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι εξαιρετικά αμφίρροπο και αν παιχθεί (σ.σ. η εκλογή Προέδρου), μπορεί να είναι στον έναν βουλευτή και γι’ αυτό, έστω από διαίσθηση, ξεκαθάρισα τη θέση μου ότι δεν θα είμαι εγώ αυτός ο ένας» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Βήμα FM.

Όπως σημείωσε στην συνέντευξή του δεν σημαίνει ότι θα γυρίσει ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά το δηλώνει ανοικτά εδώ και πολύ καιρό το θέμα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επειδή ακούγονται πολλά για εξαγορές βουλευτών και το κλίμα είναι βαρύ.

«Ξέρω πολύ καλά τι έχει συμβεί σε αυτή τη χώρα στο παρελθόν και το ’65. Τα ίδια σενάρια κυκλοφορούσαν και τότε, με βαλίτσες και λεφτά. Όταν ανεξαρτητοποιείται ένας βουλευτής, ο οποιοσδήποτε και από οποιοδήποτε κόμμα, αρχίζει η φιλολογία πόσα πήρε, από πού και πού θέλουν να τον εντάξουν. Ο,τι καν αν γίνει, το είπα τον Φεβρουάριο, εγώ θα ακολουθήσω τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί μπήκα με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλω κανείς να πει ότι “τον Τατσόπουλο τον αγόρασαν με 50.000 ή 60.000 ή 100.000 ή 200.000 ή πέντε ευρώ”. Εχουμε μπει στην πολύ θλιβερή κατάσταση αυτή τη στιγμή να επαναλάβουμε ένα σκηνικό Βουλής του ’65, όπου οι ανεξάρτητοι είτε πρέπει να είναι μαξιλάρια – ο Σαμαράς μόλις ανεξαρτητοποιείσαι σε βλέπει αμέσως σαν μαξιλάρι και όταν είπα το ίδιο στον Λοβέρδο τσαντίστηκε και μου είπε ότι “δεν είναι μαξιλάρι κανενός”, αλλά η κυβέρνηση έτσι σε βλέπει – είτε αρχίζει μια νέα φιλολογία. Όπως για μένα, ότι τα ξαναβρήκα με τον ΣΥΡΙΖΑ και μου είπε ο Τσίπρας “έλα, βρε αγόρι μου, ψήφισε Πρόεδρο και θα σε ξαναβάλω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ”. Δεν θα ξαναγυρίσω στον ΣΥΡΙΖΑ! Γι’ αυτό βγήκα και το είπα από τότε…» κατέληξε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Σχετικά άρθρα