Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Το ΣΔΟΕ “πιέζει” βουλευτές για την εκλογή Προέδρου

Παππάς: Το ΣΔΟΕ “πιέζει” βουλευτές για την εκλογή Προέδρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Παππάς, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ΣΔΟΕ, ΣΥΡΙΖΑ,

“Δεν είναι εύκολο να διαψευστεί και επιτρέψτε μου να μείνω σε αυτά. Είναι καθαρά τα μηνύματά μας” δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, σε ερώτηση για τους υπαινιγμούς στελεχών και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για πιέσεις στους βουλευτές, εν όψει της προεδρικής εκλογής, μέσω του ΣΔΟΕ.

«Η Ελλάδα είναι μικρό πολιτικό χωριό και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας. Και οι υπηρεσιακοί και οι κυβερνητικοί που αντέδρασαν έχουν καταλάβει ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές για τον ΣΥΡΙΖΑ” συμπλήρωσε ο Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στον Βήμα FM για το θέμα της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας ο Νίκος Παππάς σημείωσε ότι το θέμα “κρίνεται και κρίθηκε από το γενικότερο πολιτικό κλίμα και αυτό αφορά το σύνολο των δυνάμεων της αντιπολίτευσης και όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς καμία δεν φαίνεται να συναινεί σε εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Συνεπώς, θα έλεγα να μην ψάχνουν για δαίμονες οι κυβερνητικοί, αλλά να ψάχνουν τους λόγους της κυβερνητικής τους αποσταθεροποίησης στον πολιτικό τους λόγο, ο οποίος είναι αδύνατον να προκαλέσει συναινέσεις. Συνεπώς, το θέμα της Προεδρίας πρέπει να το αποφασίσει μια Βουλή που ανταποκρίνεται στο λαϊκό αίσθημα. Σε αυτήν την αξίωση συνηγορούν, όπως φαίνεται, και οι πολίτες, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης”.

Σχετικά άρθρα