Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Τσακαλώτος για τις σχέσεις του με Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ – Σε ποιους στέλνει εξώδικο

Τι είπε ο Τσακαλώτος για τις σχέσεις του με Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ – Σε ποιους στέλνει εξώδικο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Το τελευταίο διάστημα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο δημοσιεύονται κείμενα απολύτως αναληθή και συκοφαντικά που μόνο σκοπό έχουν να θίξουν εμένα προσωπικά αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συλλογικά», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Συντονιστής Οικονομικού Κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος τονίζοντας ότι θα αρχίσει να στέλνει εξώδικα.

Την έκρηξη Τσακαλώτου, προκάλεσε το πρόσφατο δημοσίευμα με τίτλο «Ροκανίζουν την καρέκλα του Τσίπρα – Τσακαλώτος και Σια επί τω έργω» που δημοσιεύτηκε στο slpress.gr, που όπως σημειώνει ο ίδιος «ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και όριο».

Όπως αναφέρει στη δήλωση του ο κ. Τσακαλώτος:

«Το δημοσίευμα αυτό ανέφερε ότι δήθεν μετείχα σε γεύμα με ισχυρό επιχειρηματικό και εκδοτικό παράγοντα με σκοπό την καθαίρεση του Αλέξη Τσίπρα ή και την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ με την προετοιμασία δημιουργίας νέου κόμματος, την οποία δήθεν σχεδιάζω.

»Ο συντάκτης μάλιστα του “ρεπορτάζ” φτάνει στο σημείο να γράψει ότι την -ανύπαρκτη- συνάντηση αυτή, την κανόνισε τραπεζικός παράγοντας ενώ υπαινίσσεται ότι μέσω αυτών των -ανύπαρκτων- διεργασιών αποσκοπώ στην εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων.

»Ο καθένας και η καθεμία καταλαβαίνει ότι όλα τα ανωτέρω δεν είναι τίποτα παραπάνω από συρραφή χονδροειδών ψεμάτων που αποσκοπούν και στο να αποπροσανατολίσουν την κουβέντα από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και τις ευθύνες της κυβέρνησης παρουσιάζοντας μια δήθεν εικόνα εσωστρέφειας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

»Όμως επειδή οι λογικές του “γράψε-γράψε κάτι θα μείνει” δεν πρέπει να γίνονται σε καμία περίπτωση ανεκτές, από εδώ και στο εξής δεν θα αρκούμαι στις διαψεύσεις.

»Για αυτόν τον λόγο θα υποβάλω εξώδικη διαμαρτυρία απαιτώντας την άμεση ανάκληση του άρθρου αλλά και έγγραφη συγνώμη και διόρθωση».

Σχετικά άρθρα