Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιχείρηση Χαρδούβελη να μαζέψει τις αντιδράσεις στον ΕΝΦΙΑ

Επιχείρηση Χαρδούβελη να μαζέψει τις αντιδράσεις στον ΕΝΦΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Βουλή των Ελλήνων, Γκίκας Χαρδούβελης, ΕΝΦΙΑ, Νίκος Σηφουνάκης, ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Αηδόνης,

«Είναι φυσικό μίας τέτοιας έκτασης φορολογική αλλαγή να προκαλέσει αντιδράσεις. Από την πρώτη στιγμή που εντόπισα λάθη προχωρήσαμε σε αλλαγές. Διορθώνουμε λάθη και αποκαθιστούμε αδικίες. Ταυτόχρονα όμως προχωρούμε σε φοροελαφρύνσεις που δεν υπήρχαν στον αρχικό νόμο» είπε ο Γκίκας Χαρδούβελης σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ.

Επιπλέον εξήγησε ότι αντιλαμβάνεται την πίεση που δέχονται οι βουλευτές.

«Οφείλω να πω ότι τώρα που το πρόγραμμα φτάνει στο τέλος του, τώρα που αρχίζουμε να πατάμε στα πόδια μας, ο δικός μου ρόλος και των βουλευτών που στηρίζουν την κυβέρνηση είναι να διαφυλάξουμε την πορεία της ελληνικής οικονομίας» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.

Οι δηλώσεις του Γκίκα Χαρδούβελη έρχονται στον απόηχο των δηλώσεων βουλευτών που αρνούνται να ψηφίσουν την νέα τροπολογία του ΕΝΦΙΑ.

Πρόκειται για τον Νίκο Σηφουνάκη του ΠΑΣΟΚ, που αναμένεται να αντικατασταθεί στο θερινό τμήμα από άλλον βουλευτή που θα ψηφίσει την διάταξη, αλλά και τον Χρήστο Αηδόνη, που είναι μεν ανεξάρτητος βουλευτής αλλά προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και έχει στενές πολιτικές σχέσεις με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Σχετικά άρθρα