Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεωργιάδης σε Στάθη και Ρογκάκο: Ντρέπομαι για όσα λέτε – Χαβαλές οι καταλήψεις (βίντεο)

Γεωργιάδης σε Στάθη και Ρογκάκο: Ντρέπομαι για όσα λέτε – Χαβαλές οι καταλήψεις (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, ΑΝΤ1, Βίντεο, Καταλήψεις, Μαθητές, Μαθητικές Καταλήψεις, Νίκος Ρογκάκος, Παναγιώτης Στάθης,

Επίθεση στους δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 Παναγιώτη Στάθη και Νίκο Ρογκάκο έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή τους που ήταν καλεσμένος για τα όσα τον ρωτούσαν για τις κινητοποιήσεις των μαθητών και τις καταλήψεις στα σχολεία.

«Έχετε ευθύνη όταν λέτε αυτά στην τηλεόραση.

»Σταματήστε να τα λέτε στην τηλεόραση. Έχετε ευθύνη» είπαν στον υπουργό οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Στάθης και Νίκος Ρογκάκος για τι γνωστές του θέσεις εναντίον των μαθητών και των καταλήψεων και στην προσπάθεια τους να του πουν ότι τα παιδιά έχουν δίκιο, για το αίτημα που έχουν να είναι λιγότερα στις τάξεις.

Και η απάντηση Γεωργιάδη ήρθε αμέσως:

«Δεν κινδυνεύει κανενός παιδιού η υγεία.

»Είναι ντροπιαστικό αυτό που λέτε. Ντρέπομαι για εσάς.

»Γνωρίζετε ότι τα κρούσματα ιού στα σχολεία είναι στο 0,01%» είπε μεταξύ άλλων, ενώ νωρίτερα είχε σπεύσει να αμφισβητήσει τα αιτήματα των μαθητών.

«Πιστεύετε ότι τα παιδιά κάνουν καταλήψεις γιατί κάπου λείπουν αναπληρωτές καθηγητές;

»Πιστεύετε ότι έχουν καούρα να προσληφθούν καθαρίστριες» είπε χαρακτηριστικά, ενώ στην συνέχεια τόνισε ότι:

«Οι καταλήψεις δεν έχουν να κάνουν με τα αιτήματα του λεγομένου και ανυπάρκτου μαθητικού κινήματος. Χαβαλές είναι οι καταλήψεις, δεν είναι αγώνας».

Και κλείνοντας ζήτησε να περάσει νόμος για να πληρώνουν οι γονείς των μαθητών τις όποιες ζημιές γίνουν στα σχολεία από τους μαθητές που κάνουν καταλήψεις.

Σχετικά άρθρα