Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καραμανλή: Να γιατί μίλησα… γαλλικά στον Χαρδούβελη

Καραμανλή: Να γιατί μίλησα… γαλλικά στον Χαρδούβελη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Καραμανλή, Βουλή των Ελλήνων, Γκίκας Χαρδούβελης, ΕΝΦΙΑ, Νέα Δημοκρατία,

“Βλέπω ανθρώπους που υποφέρουν, ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν τη δόση του δανείου της και την ίδια ώρα να πρέπει να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ” δήλωσε η Άννα Καραμανλή μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά FM με αφορμή το ξέσπασμά της κατά του υπουργού οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα ξεκίνησαν όταν σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών πήγε στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για να ενημερώσει τους βουλευτές για τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ.

Πολλοί ήταν οι βουλευτές που τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον βομβαρδίζουν με ερωτήσεις, μεταξύ των οποίων και η Άννα Καραμανλή, που κάποια στιγμή βγήκε εκτός ελέγχου.

Ωρυόμενη απευθύνθηκε προς τον σύμβουλο του υπουργείου και του είπε χαρακτηριστικά:

«Ξέρετε κύριέ μου ότι οι πολίτες υποφέρουν και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη;»

Το μόνο, λένε, που πρόλαβε να ψελλίσει ο σύμβουλος ήταν: Γιατί φωνάζετε;

Τότε ήρθε η έκρηξη. Η κ. Καραμανλή με δάκρυα στα μάτια φώναξε

«Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του πείτε να πάει να γ@@@@@@»

και άλλα πολλά, όπως λένε γαλλικά τα οποία οι υπόλοιποι βουλευτές δεν τόλμησαν να εκστομίσουν…

Σήμερα η Άννα Καραμανλή επεσήμανε ότι «Από έναν άνθρωπο που δεν έχει να πληρώσει, δεν ζητάμε να πληρώσει κι άλλα. Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δεν μπορώ να τους αγνοήσω τους ανθρώπους που υποφέρουν».

«Ζω με τον κόσμο στην Β’ Αθήνας όπου εκλέχθηκα κι όχι στο γραφείο μου. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Θεοδωρακόπουλο, όμως εκπροσωπεί αυτό που λέμε άκαρδος τεχνοκράτης. Διότι στην περίπτωση που κάποιος ή χάνει το σπίτι του ή θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ , ο κ. Θεοδωρακόπουλος απάντησε ότι φυσικά θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ» τόνισε η Άννα Καραμανλή και συμπλήρωσε: “Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αν εγώ δάκρυσα ή αν είπα «γαλλικά». Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν πρέπει να μας αγνοούν εμάς τους βουλευτές, ούτε τους πολίτες που έχουν ανάγκη. Την ίδια αντίδραση είχαμε και από τον κ. Καραβίτη, τον εμπνευστή του ΕΝΦΙΑ”.

Όσο για την συγκίνηση που υπήρχε χθες το βράδυ από την ίδια, καθώς το ρεπορτάζ ανέφερε ότι με προσπάθεια συγκρατούσε τα δάκρυά της η ίδια σχολίασε: «Ναι, μίλησα με ένταση και υπήρχε συγκίνηση γιατί τα προβλήματα του κόσμου έχουν γιγαντωθεί. Συνομιλώ καθημερινά μαζί τους. Δεν έχουν να πληρώσουν οι άνθρωποι δεν το κάνουν από πείσμα. Όταν ακούω για πολύωρες διαπραγματεύσεις και ότι έχει κάποιος δύο μέρες να πάει στο σπίτι του γιατί προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του ΕΝΦΙΑ, εμένα αυτό δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει να υπάρχει λύση στα προβλήματα του κόσμου. Μεγαλώνω μόνη μου δύο παιδιά, δεν με ενδιαφέρει το προσωπικό μου κόστος. Εγώ υπέγραψα την απόλυσή μου, ψηφίζοντας να κλείσει η ΕΡΤ. Ξέρω πολύ καλά τα προβλήματα του κόσμου».

Σχετικά άρθρα