Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το σαμαρικό Antinews κατηγορεί τον Μητσοτάκη ότι θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε «μικρή οθωμανική επαρχία»

Το σαμαρικό Antinews κατηγορεί τον Μητσοτάκη ότι θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε «μικρή οθωμανική επαρχία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Οικονομική Ύφεση, Τουρκία,

Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει το σαμαρικό Antinews σε άρθρο με τίτλο «Την Ελλάδα δεν θα την πάρουν μαζί τους!!!».

Όπως γράφει, «Οι Έλληνες πολίτες στις 7 Ιουλίου του 2019 έδωσαν εντολή στον Μητσοτάκη να βάλει τέλος στον εθνομηδενισμό.

»Δυστυχώς όμως εξαπατήθηκαν, καθώς αποδείχτηκε ότι τα… fake πατριωτικά λάβαρα που ύψωσε δεν είχαν στόχο την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, αλλά την κατάκτηση της καρέκλας της εξουσίας».

Ο αρθρογράφος, που υπογράφει ως «Αγανακτισμένος Δεξιός», υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έβαλε πλώρη για τις Πρέσπες του Αιγαίου» και τον εγκαλεί ότι «εκτελεί πειθήνια τις προσταγές της μαμάς Μέρκελ».

«Νόμιζε ο άμοιρος ο… νέος Μωυσής ότι θα μετατρέψει την χώρα σε μικρή οθωμανική επαρχία και δεν θα ανοίξει ρουθούνι.

»Ας το έχουν καλά στο μυαλό τους, τόσο ο ίδιος όσο και οι… άριστοι ανίκανοι του Μαξίμου.

»Ο εθνομηδενισμός δεν θα περάσει!!!», γράφει με έμφαση και προειδοποιεί:

«Ας πετάξουν λοιπόν στον κάλαθο των αχρήστων, τόσο τα… σκοπιανά μνημόνια όσο και την συνθηκολόγηση με τον Σουλτάνο, διαφορετικά θα βρεθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Στη συνέχεια κατηγορεί την κυβέρνηση ότι για «αποτυχημένη πολιτική» και στα υπόλοιπα μείζονα ζητήματα, όπως «στην οικονομία χάος», «στην παιδεία κομφούζιο», χαρακτηρίζει την κ. Κεραμέως «ανεπαρκέστατη» που «ρίχνει λάδι στη φωτιά» και «στην υγεία τραγέλαφος».

«…γράφουν τις εκκλήσεις γιατρών και λοιπών υγειονομικών στα παλαιότερα των υποδημάτων τους για να εξυπηρετήσουν τα ολιγαρχικά συμφέροντα του χώρου», επισημαίνει.

«Να ξέρουν πάντως ότι την Ελλάδα δεν θα την πάρουν μαζί τους!!!», καταλήγει.

Σχετικά άρθρα