Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Φαήλος «γλεντά» τους Τούρκους στο προφίλ του: «Πλάκα τα γαλόνια»

Ο Φαήλος «γλεντά» τους Τούρκους στο προφίλ του: «Πλάκα τα γαλόνια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενοκτονία Αρμενίων, Εφημερίδα Δημοκρατία, Νέα Δεξιά, Τουρκία, Φαήλος Κρανιδιώτης,

Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης τη στοχοποίησή του από ερντογανικά τρολ και τουρκικό Τύπο, λόγω του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Δημοκρατία», στην οποία ο γνωστός δικηγόρος και πρόεδρος της «Νέας Δεξιάς» είναι αρθρογράφος, αν και δεν έχει σχέση με το επίμαχο δημοσίευμα.

Να σημειωθεί ότι μαζί με τον Φαήλο Κρανιδιώτη στοχοποιήθηκε και ο Σάββας Καλεντερίδης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε:

«ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ!

»Καθήκον και τιμή κάθε Έλληνα Πατριώτη και κάθε φιλελεύθερου ανθρώπου να είναι εχθρός του κράτους – συμμορία, της Μητέρας των Γενοκτονιών.

»Το 2012 μεγαλη εφημερίδα τους, νομίζω η Χουριέτ, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου με την ΝΔ στην Β’ Πειραιά, έγραψε:

»”Εχθρός της Τουρκίας υποψήφιος με την ΝΔ στον Πειραιά” και παράθεσε όλο το βιογραφικό μου.

»Σήμερα ο τουρκικός Τύπος, Χουριέτ, Σαμπάχ, A Haber, όλος, ενοχλημένος από το εξώφυλλο – χαστούκι της “Δημοκρατίας” προχθές, επιτίθεται σε μένα, στον Σάββα, σε όλη την εφημερίδα με ύβρεις και συκοφαντίες. Άρα καλά βαδιζουμε.

»Έξω οι Τούρκοι από την Κύπρο! Κάτω τα χέρια από το Αιγαίο! Λευτεριά στο Κουρδιστάν! Ευχαριστώ τα Μεμέτια για το παράσημο».

Βεντέτα με τους Τούρκους

Οι Τούρκοι έχουν μαζεμένα «ράμματα» για τον Φαήλο Κρανιδιώτη εδώ και τουλάχιστον τρεις δεκαετίες.

Η «βεντέτα» ξεκίνησε στις αρχές του 1990, όταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης πήρε την πρωτοβουλία για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, η οποία έγινε από την ελληνική Βουλή το 1996.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ο συντάκτης της πρότασης Νόμου και της Εισηγητικής Έκθεσης για την αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας, που πέρασε στην αρμόδια Επιτροπή το 1994 και το 1996 υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της ελληνικής Βουλής και έτσι η Ελλάδα αναγνώρισε την Γενοκτονία των Αρμενίων.

Νωρίτερα τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατέθεσε μήνυση στην εφημερίδα «Δημοκρατία»

Το σχόλιο στο Twitter:

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης απάντησε και στο Twitter στην τουρκική A Haber, ποστάροντας ως σχόλιο φωτογραφία του παππού του, στρατιώτη στη Μικρασιατική Εκστρατεία, ο αριστερά στην εικόνα, που υπηρέτησε στο μέτωπο ως πολυβολητής:

«Φιλιά από τον παππού μου. Δεν σας πρόλαβε όλους», έγραψε.

Σχετικά άρθρα