Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

9.200 αλλοδαποί στο Καρά Τεπέ – Χρυσοχοΐδης: «Χωρίς νόμιμα έγγραφα δεν φεύγει κανείς»

9.200 αλλοδαποί στο Καρά Τεπέ – Χρυσοχοΐδης: «Χωρίς νόμιμα έγγραφα δεν φεύγει κανείς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνικά Νησιά, Λαθρομετανάστες, Λέσβος, Μετανάστες, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Νησιά Αιγαίου, Πρόσφυγες, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Μέσα στη νέα δομή που φτιάχτηκε στο Καρά Τεπέ στη Λέσβο υπάρχουν 9.200 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται εκεί με τη θέλησή τους δήλωσε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ 100.3 ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε δε ότι δε θα φύγει κανείς από τη Λέσβο χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει πλέον επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου και θα εξεταστούν όλες οι αιτήσεις των φιλοξενούμενων.

Ανέφερε ακόμα ότι ήδη στο camp βρίσκονται 350 αστυνομικοί και θα προσληφθούν άλλοι τόσοι για την ασφάλεια και την αστυνόμευση που αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και δεσμεύτηκε ότι θα αποκατασταθεί η κανονικότητα για τους κατοίκους του νησιού.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επανέλαβε ότι τα σύνορα μας είναι πλέον σφραγισμένα και δε θα επιτραπεί να παρατηρηθούν φαινόμενα που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα.

«Στον Έβρο δεν περνά κουνούπι με τη βοήθεια και του φράχτη.

»Στην πρώτη γραμμή είναι η Αστυνομία με προσωπικό κι έμπειρους ανθρώπους, ενώ στη θάλασσα το Λιμενικό κάνει εξαιρετική δουλειά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα