Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολύδωρας: Ο Σαμαράς ήταν μια δυστυχία στην Θεσσαλονίκη

Πολύδωρας: Ο Σαμαράς ήταν μια δυστυχία στην Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Βύρων Πολύδωρας, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Θεσσαλονίκη, ΣΥΡΙΖΑ,

“Δεν τον είδατε τι δυστυχία ήταν στη Θεσσαλονίκη; Να λέει ψέμματα ότι κερνάει 30% του φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο;” τόνισε ο Βύρων Πολύδωρας, σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ.

Σε συνέντευξή του στον Βήμα FM ο Βύρων Πολύδωρας ξεκαθάρισε ότι για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα πρέπει να αλλάξει πολιτική η κυβέρνηση τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “Όχι και ούτε θα το εκβιάσω. Θα κρατήσω τη λογική όπως τη λέει το Σύνταγμα, της ελεύθερης συνείδησης των βουλευτών. Βλέπω, ας πούμε, την πολύ καλή κατά τα άλλα «Εστία» και λέει για δημοψήφισμα. Η ψήφος μου; Τι είναι αυτό; Δεν είναι συνάρτηση και πολιτική εκτίμηση; Ούτε με πρόσωπα έχει να κάνει ούτε με τίποτα. Να αλλάξει πολιτική ο Σαμαράς και να βγάλει 180”.

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη ότι ανησυχεί για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και ότι πρέπει να αποτραπεί η άνοδός του στην εξουσία, ο Βύρων Πολύδωρας υπογράμμισε ότι δεν δέχεται αυτήν την ανάλυση.

«Είμαι απέναντι και δεν έχω μετανιώσει ούτε με την κυριαρχία του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 και όσα έκανε και καλά, όπως όταν έβγαλε από την αφασία στην εισοδηματική πολιτική πολλά στρώματα του λαού. Ύστερα μπήκαν σε πάρτι διαφθοράς και κατανάλωσης και τεμπελιάς, να πίνουν οι ΠΑΣΟΚοι, το αγροτικό και όλοι, ουίσκι στα σκυλάδικα. Πάει, χάθηκε τότε ο έλεγχος. Αλλά τότε ήμουν απέναντι και αιώνες έλεγαν οι δεξιοί και εγώ να μην έρθει ο κομμουνισμός και μας πάρει την κατσίκα και το σπίτι. Και ήρθε η καταναλωτική δεξιά των μεγάλων οίκων και τραπεζιτών…» κατέληξε ο Βύρων Πολύδωρας.

Σχετικά άρθρα