Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αντώνης Λιάκος ζητά αλληλεγγύη στους εμπρηστές της Μόριας

Ο Αντώνης Λιάκος ζητά αλληλεγγύη στους εμπρηστές της Μόριας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Λιάκος, Λαθρομετανάστες, Λέσβος, Μετανάστες, Προοδευτική Συμμαχία, Πρόσφυγες, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο εκσυγχρονιστής Αντώνης Λιάκος «ξαναχτύπησε». Με νέα του ανάρτηση στο Facebook δικαιολογεί τους εμπρηστές της Μόριας και ζητά να οργανωθεί η νομική υπεράσπισή τους.

«Αν ήμουν 16-17 χρονώ, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα.

»Να μην αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους Αφγανούς νεαρούς πρόσφυγες.

»Να οργανώσουμε τη νομική τους υπεράσπιση.

»Να μην τους εγαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοϊδη.

»Είναι και δημοκρατικό και ανθρωπιστικό καθήκον», έγραψε.

Ο Αντώνης Λιάκος πρότεινε πρόσφατα, για να καταπολεμήσουμε την υπογεννητικότητα, να εποικίσουμε τη χώρα μας με ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους.

Ο Αντώνης Λιάκος έχει επίσης ταχθεί ενάντια στον υποθαλάσσιο αγωγό EastMed και στη συμμαχία της Ελλάδας με το Ισραήλ.

Ο Αντώνης Λιάκος είναι μεταξύ εκείνων των αντιδημοφιλών εκσυγχρονιστών που περιμάζεψε ο Αλέξης Τσίπρας στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, νομίζοντας ότι έτσι κάνει κάποιο άνοιγμα στην «κεντροαριστερά», που όποτε τοποθετούνται δημόσια κόβουν δημοσκοπικές μονάδες από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, που στην πλειονότητά του έχει «μετακομίσει» στον ΣΥΡΙΖΑ και εκπροσωπεί το μεγάλο πλήθος των ψηφοφόρων του Αλέξη Τσίπρα, είναι έξαλλο με τους Λιάκους και τους Μπίστηδες και άλλους μεγάλους θαυμαστές του Κώστα Σημίτη.

Ο κ. Λιάκος παρουσιάζει ως «ανθρωπιστικές» τις «ιδέες» του, στην υπηρεσία της ειρήνης κλπ, στην πραγματικότητα όμως ό,τι λέει είτε ταυτίζεται με τις γεωπολιτικές επιδιώξεις Τουρκίας και Γερμανίας, είτε εξυπηρετεί τη δημογραφική αλλοίωση της Ελλάδας, όπου η δημογραφική αλλοίωση να σημειωθεί ότι θεωρείται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και έγκλημα πολέμου.

Ο 73χρονος Αντώνης Λιάκος και οι άλλοι εσχατόγεροι της παρέας του δεν εκπροσωπούν ούτε τη δημοκρατική παράταξη, ούτε την αριστερά, ούτε τον ανθρωπισμό. Ορφανά του Άγι Στίνα και αυλή του Κώστα Σημίτη είναι.

Σχετικά άρθρα