Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαρ. Σχοινάς για τον εμπρησμό της Μόρια: Η Κομισιόν έτοιμη να συνδράμει άμεσα την Ελλάδα

Μαρ. Σχοινάς για τον εμπρησμό της Μόρια: Η Κομισιόν έτοιμη να συνδράμει άμεσα την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνικά Νησιά, Εμπρησμός, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λαθρομετανάστες, Λέσβος, Μαργαρίτης Σχοινάς, Μετανάστες, Νησιά Αιγαίου, Πρόσφυγες, Πυρκαγιά, Φωτιά,

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, είχε το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την κατάσταση στη Μόρια, την εξέγερση μεταναστών, τον εμπρησμό και την ολοκληρωτική καταστροφή του προσφυγικού καταυλισμού.

Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Σχοινά στο twitter, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι έτοιμη να συνδράμει άμεσα την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα αυτές τις δύσκολες ώρες», ενώ πρόσθεσε ότι η αρμόδια Επίτροπος Μετανάστευσης, Ίλβα Γιόχανσον, είναι ήδη σε επαφή με τους αρμόδιους υπουργούς.

«Μόλις επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό @kmitsotakis για την φωτιά στη Μόρια. Τον διαβεβαίωσα ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι έτοιμη να συνδράμει άμεσα την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα αυτές τις δύσκολες ώρες. Η Επίτροπος @YlvaJohansson είναι ήδη σε επαφή με τους αρμόδιους Υπουργούς».

Σχετικά άρθρα