Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: Οι ανεύθυνοι θέλουν και να κυβερνήσουν

ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: Οι ανεύθυνοι θέλουν και να κυβερνήσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Βίτσας, Θοδωρής Δρίτσας, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Για ανευθυνότητα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, που με ανακοίνωσή του τονίζει ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την χώρα η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ΝΑΤΟ.

Όπως σημειώνει το ΠΑΣΟΚ “ο κύριος Δρίτσας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Βουλής όπου συζητούνταν νομοσχέδιο του υπουργείου Άμυνας εξέφρασε την επιθυμία του για αποχώρηση της Ελλάδος από το ΝΑΤΟ. Η φράση του αυτολεξεί ήταν «Να φύγουμε. Το λέει το Συνέδριό μας με επίσημη απόφαση». Προέτρεψε δηλαδή την Ελλάδα να μετατρέψει αυτοβούλως εν μια νυκτί γειτονικές χώρες όπως η Τουρκία η οποία και διαθέτει τον δεύτερο μεγαλύτερο στρατό μετά τις ΗΠΑ σε μέλη αντίπαλου αμυντικού μηχανισμού με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ασφάλεια της χώρας και μάλιστα σε περιόδους όπως αυτήν που διανύουμε με πλείστες συγκρούσεις και ανοιχτά μέτωπα στη γειτονιά μας”.

Όμως σήμερα, όπως υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ, ένα άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ “ο κύριος Βίτσας σε δηλώσεις στου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ είπε ότι εμείς δεν έχουμε πει ότι θα φύγουμε μόνοι μας από το NATO, αυτό που έχουμε πει είναι να παλέψουμε να διαλυθεί το NATO από μόνο του”.

“Πόση ανευθυνότητα μπορεί να χωρέσει πια η χώρα μας από ένα κόμμα που προσδοκά να κυβερνήσει τον τόπο;” αναρωτιέται το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

Σχετικά άρθρα