Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατρούγκαλος: Λάθος του Παναγιωτόπουλου που ζήτησε μεσολάβηση του Στόλτενμπεργκ

Κατρούγκαλος: Λάθος του Παναγιωτόπουλου που ζήτησε μεσολάβηση του Στόλτενμπεργκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Γενς Στόλτενμπεργκ, Γιώργος Κατρούγκαλος, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Νίκος Παναγιωτόπουλος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

«Να αναγνωρίσει το λάθος της» κάλεσε την κυβέρνηση ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναφορικά με την επίμαχη εξαγγελία Στόλτενμπεργκ για έναρξη ελληνο-τουρκικού «διαλόγου». Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επισημαίνει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ότι το ΝΑΤΟ έχει παράδοση «ίσων αποστάσεων» μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας, στην πραγματικότητα έμμεσης στήριξης των τουρκικών θέσεων και εγκαλεί τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, επειδή ζήτησε μεσολάβηση του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ για αποκλιμάκωση της ελληνοτουρκικής κρίσης.

«Το ΝΑΤΟ έχει παράδοση δεκαετιών “ίσων αποστάσεων”, στην πραγματικότητα έμμεσης στήριξης των τουρκικών θέσεων σε βάρος της Ελλάδας.

»Παρόλα αυτά με διαρροές ο ΥΠΑΜ σήμερα παραδέχθηκε με υπερηφάνεια ότι ζήτησε μεσολάβηση του ΓΓ ΝΑΤΟ για να αποχωρήσει το Oruc Reis.

»Ποια περίμενε ότι θα είναι η πρόταση του κ Στόλτενμπεργκ;

»Η Κυβέρνηση πρέπει να πει την αλήθεια και να αναγνωρίσει το λάθος της, που εξέθεσε τη χώρα διεθνώς.

»Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό, τουλάχιστον να καταλάβει ότι η επικοινωνιακή διαχείριση την εκθέτει ακόμα περισσότερο».

Σχετικά άρθρα