Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Δένδιας ευχαρίστησε τα πληρώματα του «Αθηνά» για την «καταδρομική» πτήση στη Νέα Υόρκη

Ο Δένδιας ευχαρίστησε τα πληρώματα του «Αθηνά» για την «καταδρομική» πτήση στη Νέα Υόρκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νέα Υόρκη, Νίκος Δένδιας, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Πολεμική Αεροπορία, Υπουργείο Εξωτερικών,

Καταδρομικός ο Νίκος Δένδιας, πήρε το κυβερνητικό αεροπλάνο, ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, συνάντησε τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και αφού ολοκλήρωσε την αποστολή του γύρισε πίσω δίχως να ξεκουραστεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Δένδιας πάει κι έρχεται αυθημερόν. Το έχει κάνει επανειλημμένα. Άλλη όμως απόσταση η Λιβύη, ή η Αίγυπτος και εντελώς άλλη η Νέα Υόρκη.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο υπουργός Εξωτερικών είναι «επιχειρησιακός», ένας «καταδρομέας της διπλωματίας», αν και η διπλωματία είναι η τέχνη της ειρήνης και ποτέ του πολέμου.

Ο Νίκος Δένδιας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημοσίως το πλήρωμα της Πολεμικής Αεροπορίας, με το οποίο ταξίδεψε από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη για τη συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα ΟΗΕ και επέστρεψε μέσα στην ίδια ημέρα, με ανάρτησή του στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

«Ευχαριστώ τα πληρώματα της 352 ΜΜΥΠ της Πολεμικής Αεροπορίας για την πτήση μέσα στην ίδια ημέρα Αθήνα – Νέα Υόρκη – Αθήνα, με το αεροσκάφος “Αθηνά”, προκειμένου να συναντηθώ με τον ΓΓ του ΟΗΕ και να επιστρέψω άμεσα στην Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Δένδιας.

Και έπραξε άριστα, διότι το πλήρωμα «έλιωσε» για να φέρει εις πέρας την αποστολή, μία ακόμα απόδειξη ότι ο Νίκος Δένδιας δεν ξεχνά ποτέ την αστική του ευγένεια και τους καλούς τρόπους, για τους οποίους φημίζεται.

Σχετικά άρθρα