Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Μετατρέπονται σε χούντα, θα πέσουν με κρότο» – Τι κατήγγειλε ο Πολάκης

«Μετατρέπονται σε χούντα, θα πέσουν με κρότο» – Τι κατήγγειλε ο Πολάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τρίκαλα,

Ο Παύλος Πολάκης ανάρτησε νέα καταγγελία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, που αφορά την εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ του Νοσοκομείου Τρικάλων η οποία δεν είναι αρεστή στον διοικητή λόγω πολιτικών τοποθετήσεων.

«Μετατρέπονται σε χούντα, θα πέσουν με κρότο», σημειώνει ο Παύλος Πολάκης στη νέα ανάρτησή του, καλώντας τον υπουργό Βασίλη Κικίλια να λύσει άμεσα το ζήτημα που προέκυψε.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ «επιτελικού κρατους» ,του διοικητή του νοσοκομειου Τρικάλων και του Υπουργείου Υγειας!!!Δεν διορίζουν την εκπρόσωπο των εργαζομενων στο ΔΣ που ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ γιατί δεν τους αρέσει η πολιτική της τοποθέτηση!!

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΚΡΟΤΟ….

«Διοικητής Γ.Ν Τρικάλων: Θα μετράει σταυρούς μέχρι να βγει ο ήλιος από τη Δύση…

Να είναι καλά αυτοί οι «Άριστοι» Διοικητές του «Επιτελικού- Κομματικού Κράτους» για να μας φτιάχνουν το κέφι. Είναι απίστευτο το τι επιλέγουν να πράξουν οι άνθρωποι για να ικανοποιήσουν το κομματικό τους ακροατήριο. Ένας τέτοιος είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Διοικητής του Γ.Ν Τρικάλων. Τι έκανε πάλι το παλληκάρι αυτό;

Έγιναν οι εκλογές για τον εκπρόσωπο των Εργαζομένων στο Δ.Σ του Νοσοκομείου. Ο κ. Διοικητής είχε ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ στο Κομματικό Μηχανισμό και στη ΔΑΚΕ ότι θα εκλεγεί ο δικός τους υποψήφιος.

Μάλιστα προσέφυγε σε παρεμβάσεις στους καταλόγους( μέχρι την ημέρα των εκλογών..) για να διασφαλίσει τη συγκεκριμένη εκλογή.

Δυστυχώς για αυτόν και το Κομματικό κατεστημένο, οι εργαζόμενοι τους γύρισαν τη πλάτη και παρά το κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού που κυριαρχούσε, εκλέχτηκε η υποψήφια, που ήταν και πριν εκπρόσωπος Εργαζομένων. Τότε άρχισαν τα πανηγύρια. Το κομματικό παρακράτος αποφάσισε να «διορθώσει» το αποτέλεσμα.

Πρώτα κατατέθηκε ένσταση στην Εφορευτική για επανακαταμέτρηση. Με ευθύνη της Εφορευτικής έγιναν 3 διαδοχικές καταμετρήσεις(!!). Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Έκλεισε το Πρακτικό, υπέγραψε η Εφορευτική και ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι (και της ΔΑΚΕ!!) και στάλθηκε στο κ. Διοικητή. Ο ίδιος δήλωσε ( χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα) ότι θα ζητήσει να ξαναμετρηθούν οι σταυροί, παγώνοντας τη διαδικασία. Έφτασε να μιλά μέχρι και για επανάληψη των εκλογών!!.

Μετά από αρκετές μέρες, αφού είδε και απόειδε ότι δε μπορεί να κάνει κάτι για να «αλλάξει» το αποτέλεσμα, έστειλε το Πρακτικό στο Υπουργείο για να πάει για ΦΕΚ. Και τότε ο γνωστός Κομματικός μηχανισμός αποφάσισε να αναλάβει δράση το Υπουργείο…

Με παρέμβαση του κ. Διοικητή, το Υπουργείο «παγώνει» ( χωρίς να έχει ΚΑΜΙΑ τέτοια αρμοδιότητα…) την ανακήρυξη του εκλεγμένου εκπροσώπου, διότι ο κ. Διοικητής θα ξανακάνει καταμέτρηση!!. Ένα μήνα(!!) μετά την ολοκλήρωση των εκλογών και ακόμα να αποδεχτούν το αποτέλεσμα…

Έτσι, ενώ προχωρά η ανακήρυξη του εκπροσώπου των Γιατρών, η εκπρόσωπος των εργαζομένων τρώει Χ και θα περιμένει τι άλλο θα σκεφτεί το «Επιτελικό Κομματικό Κράτος» της Ν.Δ για να «τιμωρήσει» τους εργαζόμενους του Γ.Ν Τρικάλων που τη ψήφισαν και δεν ψήφισαν τον «αρεστό» της Διοίκησης και της ΔΑΚΕ.

Έτσι λοιπόν, μετά το ξήλωμα του Γραμματέα του Δ.Σ, με την αιτιολογία ότι «είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ!!» ο κ. Διοικητής του Γ.Ν Τρικάλων δεν δέχεται να συμμετέχει στο Δ.Σ του Νοσοκομείου ο εκλεγμένος εκπρόσωπος των Εργαζομένων και μεθοδεύει, με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου, τη καθυστέρηση του Διορισμού της.

Ας ελπίσουμε οι Υπηρεσίες του Υπουργείου, έστω και την ύστατη στιγμή θα κατανοήσουν τη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ που διαπράττουν και θα στείλουν για ΦΕΚ το διορισμό του εκπροσώπου. Όσο για το κ. Διοικητή( που ήταν πριν Διοικητικός Διευθυντής τρομάρα του…) καλό είναι να συνηθίσει από τώρα ότι για τα επόμενα 2 χρόνια να έχει στο Δ.Σ την εκπρόσωπο που ήδη έχει εκλεγεί.

Καλούμε ΑΜΕΣΑ το Υπουργείο, να εφαρμόσει ότι προβλέπει το Θεσμικό Πλαίσιο και να στείλει το Πρακτικό Εκλογής των Αιρετών εκπροσώπων να πάρει ΦΕΚ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!

Υ.Γ 1 : Αλήθεια, η πλειοψηφία του Σωματείου, που έχει και αριστερό( ; ) πρόσημο, θα πάρει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θέση για ΟΛΑ τα πεπραγμένα του κ. Διοικητή ή θα συνεχίσει να του προσφέρει απλόχερα τη στήριξη της; Εκτός εάν όλη την επαναστατικότητα της την εξάντλησε τη προηγούμενη περίοδο με τον απερχόμενο Διοικητή του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα τελεί σε αγρανάπαυση…»

ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΛΥΣΤΟ ΑΜΕΣΑ!.

Σχετικά άρθρα