Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεννηματά: Αδιανόητο να μην υπάρχει εθνικό μέτωπο απέναντι στην Τουρκία

Γεννηματά: Αδιανόητο να μην υπάρχει εθνικό μέτωπο απέναντι στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κίνημα Αλλαγής, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΠΑΣΟΚ, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τουρκία, Φώφη Γεννηματά,

«Εθνικό μέτωπο» για να «στείλουμε μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας για την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαιωμάτων» απαίτησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε δηλώσεις της στον ρ/φ Real FM.

Η ίδια σημείωσε; «Εμείς βάζουμε πλάτη για τη χώρα. Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει εθνικό μέτωπο στην χώρα μας για να στείλουμε μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας για την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαιωμάτων.

Χρειάζονται πράξεις, βαρεθήκαμε τα μεγάλα λόγια και αφού δεν το κάνει η κυβέρνηση το κάνουμε εμείς», υπογράμμισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, επισημαίνοντας πως «δυστυχώς όπως όταν ο κ. Τσίπρας χειριζόταν τη συμφωνία των Πρεσπών έτσι και τώρα ο κ. Μητσοτάκης, που χειρίζεται τα ελληνοτουρκικά, δεν δέχτηκαν να συνεδριάσει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών».

«Όσο δεν υπάρχει εθνική γραμμή και δεν ξέρουμε που το πάμε, θα γίνονται πράγματα σκόρπια, χωρίς συνοχή, χωρίς συνέχεια και με αντιφάσεις.

»Θα δίνουμε παράλληλα χώρο στον εθνικισμό και στην πατριδοκαπηλία, πράγμα που είναι επικίνδυνα για την χώρα» προσέθεσε και επέρριψε πλήρως τη ευθύνη γι αυτό στον κ. Μητσοτάκη.

Σχετικά άρθρα