Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πολάκης αποκάλυψε σκάνδαλο στο υπουργείο Χρυσοχοΐδη – «Μόνο τρώνε τα λεφτά»

Ο Πολάκης αποκάλυψε σκάνδαλο στο υπουργείο Χρυσοχοΐδη – «Μόνο τρώνε τα λεφτά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

«Καλόμαθε η γραία στα σύκα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, καταγγέλοντας σκάνδαλο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης φέρνει στο φως κατεπείγουσα ανάθεση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για αγορά πολυμηχανημάτων που θα χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες της Αστυνομίας.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας διερωτάται:

«Ποια ήταν η επείγουσα και επιτακτική ανάγκη λόγω κορονοϊού που έπρεπε να κάνεις κύριε Χρυσοχοΐδη», αντί να προχωρήσει το θέμα μέσω κανονικού διαγωνισμού.

«Είπαμε: Μόνο τρώνε τα λεφτά (που δυστυχώς τους αφήσαμε, μην τα ξαναλέω…)», σημείωσε κλείνοντας την ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση Πολάκη:

«Καλομαθε η γραια στα σύκα» λένε στο χωριό μου..

»Μετά την ενοικίαση ξενοδοχείων για πρόσφυγες μετανάστες την περίοδο που ήταν υπεύθυνος στο προσφυγικό σε τιμές 230% πάνω από αυτές που νοικιάζονταν επι ΣΥΡΙΖΑ,

»ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ από το Υπ .Προστασιας του Πολίτη επι Χρυσοχοΐδη:

»570.000 ευρώ για αγορά πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες της ελληνικής αστυνομίας!!!!(περίπου 2350 ευρώ το ένα)

»ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ (1) ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ; (Η ανάθεση έγινε στις 27/8 και η προθεσμία για απευθειας αναθεσεις λήγει σήμερα 28/8)

»Είπαμε: ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (που δυστυχώς τους αφήσαμε,μην τα ξαναλέω…..)».

Σχετικά άρθρα